Δούκισσα Νομικού: « Η καρδιά της μάνας» - Η συγκινητική ανάρτησή της

«Δεν το χωράει ο νους μου. Δεν το χωράει η ψυχή μου»,  έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην Πάτρα.

Δούκισσα Νομικού: « Η καρδιά της μάνας» - Η συγκινητική ανάρτησή της

Ίσως είναι από τις λίγες φορές που η φράση «συγκλόνισε το Πανελλήνιο» αποδεικνύεται λίγη για να περιγράψει όλα όσα νιώθει ο κόσμος μετά τις χθεσινές εξελίξεις στην Πάτρα.

Η είδηση για τον εντοπισμό της ουσίας κεταμίνη στον οργανισμό της μικρής Τζωρτζίνας και το ένταλμα σύλληψης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, προκάλεσαν την οργή αλλά και τον θυμό του κόσμου.

Τα social media πλημμύρισαν με μηνύματα και σχόλια για την Ρούλα Πισπιρίγκου λέγοντα ότι δεν πρέπει να αποκαλείται μάνα.

Η Δούκισσα Νομικού ήταν μεταξύ αυτών που έκανε ανάρτηση για το συγκλονιστικό γεγονός, επιλέγοντας ένα ποίημα του Γάλλου ποιητή Ζαν Ρισπέν.

post doukissas nomikou 1

Τα λόγια αποδεικνύονται φτωχά και ο νους δεν μπορεί να χωρέσει αυτό που πολλοί υποψιάζονταν αλλά κανείς δεν ήθελε να επιβεβαιωθεί.

post doukissas nomikou 2

H γνωστή παρουσιάστρια με αυτές τις δύο προτάσεις "λέει" όσα απο χθες σκέφτεται όλος ο κόσμος. Τα πολλά λόγια όμως είναι περιττά αυτές τις στιγμές. Το λόγο έχει η δικαιοσύνη...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved