Γιάννης Βαρδής: Έγινε 48 ετών - Η εντυπωσιακή τούρτα και η οικογενειακή φωτογραφία

Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram η σύζυγος του τραγουδιστή, Νατάσα Σκαφίδα.

Γιάννης Βαρδής: Έγινε 48 ετών - Η εντυπωσιακή τούρτα και η οικογενειακή φωτογραφία

Γενέθλια είχε χθες ο Γιάννης Βαρδής. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έγινε 48 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του στο σπίτι οικογενειακά. Η Νατάσα Σκαφίδα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με την τούρτα, αλλά και με όλη την οικογένεια να ποζάρει στον φακό λίγο πριν σβήσει ο εορτάζων τα κεράκια.

Η τούρτα ήταν για ακόμα μία χρονιά εντυπωσιακή και όπως και η περσινή, ήταν στα χρώματα του λευκού και του μαύρου. Ακόμα πιο ιδιαίτερη την έκανε το «Happy birthday daddy» που ήταν γραμμένο με ζαχαρόπαστα σε διάφορα χρώματα.

giannis vardis 48 genethlia tourta

Όσο για την οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε η Νατάσα Σκαφίδα, είναι αυθόρμητη και οι μόνοι που κοιτούν τον φακό είναι ο τραγουδιστής και ο μικρός Αντώνης, ο οποίος μάλλον είναι έτοιμος να γκρινιάξει. Η Κατερινούλα κοιτάζει τη μαμά της και η Νατάσα Σκαφίδα της ανταποδίδει το βλέμμα χαμογελώντας.

natasa skafida tourta gianni vardi

Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφίδα: Καθημερινά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά τους. Μέσα από τις αναρτήσεις τους οι διαδικτυακούς τους φίλοι βλέπουν πώς αλλάζουν τα δύο αδερφάκια μεγαλώνοντας αλλά και οικογενειακές δραστηριότητες που κάνουν εντός και εκτός σπιτιού.

Πρόσφατα είχαμε δει ένα στιγμιότυπο με τον τραγουδιστή και την Κατερινούλα να παίζουν σκάκι...

skaki giannis vardis natasa skafida

... και πιο παλιά η Νατάσα Σκαφίδα είχε απαθανατίσει την κόρη της να χορεύει στο σαλόνι του σπιτιού.

giannis vardis natasa skafida kori xoreuei 7

Άλλες αγαπημένες τους δραστηριότητες είναι οι βόλτες. Μία φωτογραφία από πρόσφατη εξόρμησή τους είχε δημοσιεύσει ο Γιάννης Βαρδής μερικές ημέρες πριν.


https://www.instagram.com/p/CbmnIerM0mD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο τραγουδιστής βρίσκει, επίσης ,ευφάνταστους τρόπους να περάσουν χρόνο μαζί και στο σπίτι, όπως το να τους κάνει μασάζ...

vardis masaz

... ή να αφήσει την κόρη του να του κάνει κοτσιδάκια.

vardis kotsidakia kori
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved