Ηλέκτρα Αστέρη - Ευτύχης Μπλέτσας: Με τις κόρες τους στην πολυσύχναστη αγορά του Δελχί

Την οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Ευτύχης Μπλέτσας.

Ηλέκτρα Αστέρη - Ευτύχης Μπλέτσας: Με τις κόρες τους στην πολυσύχναστη αγορά του Δελχί

Στην Ινδία βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό για τις ανάγκες της εκπομπής Happy Traveller ο Ευτύχης Μπλέτσας με την Ηλέκτρα Αστέρη και τις δύο κόρες τους.

Όπως είναι γνωστό, το ζευγάρι σχεδόν σε όλα τα ταξίδια του δεν αποχωρίζεται τις μικρές οι οποίες έχουν εξοικειωθεί πλήρως με τα αεροδρόμια και τις συνεχείς μετακινήσεις.

Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, απέφευγαν τις πρώτες ημέρες και οι δύο να κάνουν συχνές αναρτήσεις. Πριν μερικές ημέρες όμως ο Ευτύχης Μπλέτσας ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία που τράβηξε φυσικά ο ίδιος.

Είναι με την Ηλέκτρα σε μία από τις αγορές του Δελχί και έχουν στην αγκαλιά τους (με μάρσιπο) τις κόρες τους.

ftbletsas me kores sto delxi

«Εννοείται με μάρσιπους μόνο τα μωρά σε αυτές τις πολυσύχναστες αγορές!», σχολίασε ο ίδιος στη λεζάντα.

Εντυπώσεις από την Ινδία

Η Ηλέκτρα Αστέρη σε ένα από τα ποστ της έγραψε επιγραμματικά τις πρώτες της εντυπώσεις από αυτή την χώρα με τις τεράστιες αντιθέσεις.

«Έχω την εντύπωση ότι αυτή τη χώρα ή τη μισείς ή τη λατρεύεις. Μέση λύση δεν υπάρχει.

Και αν υπάρχει θα πρέπει να είναι κανείς πολύ δίκαιος για να μπορέσει να ξεχωρίσει την ομορφιά μέσα στα άσχημα.

Όσο περισσότερο ταξιδεύω τόσο ανακαλύπτω ότι οι άνθρωποι είναι τόσο διαφορετικοί και τόσο ίδιοι σε κάθε μέρος του πλανήτη και μέσα από εκείνους μαθαίνω καλύτερα και εμένα.

Όσο περισσότερο "ακούω" αυτά που έχει να μου πει η κάθε χώρα, τόσο μαθαίνω να είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω και να εκτιμάω όλα όσα μου προσφέρονται. Πολλά ή λίγα.

Τα ταξίδια έχουν ένα μαγικό τρόπο να σε κάνουν πλούσιο στην ψυχή, στην καρδιά και στις αναμνήσεις. Μόνο τέτοιο πλούτο θα ήθελα να έχω στη ζωή μου. Ο άλλος δεν έχει καμία αξία.

Όπως χαρακτηριστικά είχε πει και ο δικός μας Μέγας Αλέξανδρος: "Τα χέρια μου θέλω να κρέμονται έξω από το φέρετρο χωρίς καμία υποστήριξη και να φαίνονται καθαρά οι παλάμες μου."

Οι σύμβουλοι του τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε:

"Να κρέμονται τα χέρια μου έξω και να βλέπουν τις παλάμες μου για να καταλάβει ο κόσμος ότι με δυο άδεια χέρια ερχόμαστε σ’αυτό το κόσμο και με δυο άδεια χέρια φεύγουμε!"».

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Ινδία στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved