Δούκισσα Νομικού: Τα παιδιά της ενθουσιάστηκαν με αυτό το «παιχνίδι»

Πραγματικά δεν πάει ο νους σας τι είναι αυτό που κράτησε απασχολημένα – και ενθουσιασμένα- τα παιδιά της.

Δούκισσα Νομικού: Τα παιδιά της ενθουσιάστηκαν με αυτό το «παιχνίδι»

Για ακόμα μια φορά η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους followers της στιγμές με τα δυο της παιδιά στο σπίτι.

Γιατί όπως έχει πει και έχουμε γράψει, πάνω απ΄όλα είναι μαμά και οι προτεραιότητες της περιστρέφονται γύρω από τον γιο και την κόρη της.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, δείχνοντάς μας το …παιχνίδι που κρατά απασχολημένο τον Σάββα αλλά και την Αναστασία.

Ποιο είναι αυτό ; Το συρτάρι με τις κάλτσες της μαμάς.

dutchesss paixnidi paidion1

Τα δύο αδέλφια άνοιξαν το συρτάρι κι άρχισαν να βγάζουν όλες τις κάλτσες της μαμάς τους έξω. Ποιο γρήγορος ήταν ο Σάββας αλλά και η Αναστασία όλο και κάποιες προλάβαινε να βγάλει.

"Το παιχνίδι είναι: βγάζουμε τις κάλτσες από το συρτάρι της μαμάς ( Αυτό δεν είναι τίποτα)", σχολίασε η γνωστή παρουσιάστρια.

dutchesss paixnidi paidion2

Είναι γνωστό ότι στα παιδιά αρέσουν τα αυτοσχέδια παιχνίδια με πράγματα που συνήθως υπάρχουν στο σπίτι. Μπορεί να είναι οι κατσαρόλες, τα κουτάλια με τα μπολ, τα ρολά κουζίνας. Οτιδήποτε μπορεί να του εξάψει τη φαντασία ή να του κεντρίσει το ενδιαφέρον.

zografies doukissa nomikou paidia 3

Στην προκειμένη περίπτωση τα παιδιά της Δούκισσας Νομικού βρήκαν διασκεδαστικό να βγάλουν τις κάλτσες της μαμάς τους από το συρτάρι, αδειάζοντάς το.

Αν τώρα τις έβαλαν στη θέση τους ή τις έκαναν …μπαλάκια δεν το γνωρίζουμε. Ελπίζουμε να μας το αποκαλύψει η παρουσιάστρια με νέο της ποστ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved