Χατζίδου-Παύλου: Ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο κατέγραψε η κάμερα στο δωμάτιο της Μελίτας

Θα μπορούσε να είναι ένα από εκείνα τα viral βίντεο που σας δείχνουμε κατά καιρούς. Όμως όχι. Πρόκειται για στιγμιότυπο που κατέγραψε η κάμερα που έχει στο παιδικό δωμάτιο η Ελένη Χατζίδου.

Χατζίδου-Παύλου: Ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο κατέγραψε η κάμερα στο δωμάτιο της Μελίτας

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια σούπερ μαμά. Η Μελίτα της έχει κλέψει την καρδιά και φυσικά όλα περιστρέφονται γύρω από το μελαχρινό μικρό κορίτσι.

Η τραγουδίστρια κάνει σχεδόν καθημερινά αναρτήσεις με τη Μελίτα, δείχνοντάς μας τα επιτεύγματά της, τις ικανότητές και τις δυνατότητες που έχει στη μαγειρική και φυσικά τα ξέφρενα και ατελείωτα παιχνίδια που κάνει με τον μπαμπά, Ετεοκλή.


https://www.instagram.com/p/CacZ-VWNjgT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/CXwhS8CNyT6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και ο μπαμπάς Ετεοκλής, έχει χάσει το μυαλό του με τη μικρή του πριγκίπισσα και αυτό φαίνεται μέσα και από τις δικές του αναρτήσεις. Μπαμπάς και κόρη παίζουν μαζί ατελείωτες ώρες και αυτό είναι που αρέσει και στους δύο.


https://www.instagram.com/tv/CbBDJ-egV3P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/tv/CXVmlePg4lG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κρυφή κάμερα στο παιδικό δωμάτιο

Η μαμά Ελένη έχει τοποθετήσει κάμερα στο παιδικό δωμάτιο και για καλή μας τύχη, δημοσίευσε πριν μερικές μέρες ένα ξεκαρδιστικό βίντεο δείχνοντας τι κάνει η Μελίτα όταν τη βάζουν για ύπνο.

Έχοντας κάνει το κατάλληλο editing και έχοντας προσθέσει ξεκαρδιστικά λεκτικά, το βίντεο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε τα viral βίντεο με μικρά παιδιά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και που δείχνουν τι κάνουν όταν τα βάζουν στο κρεβάτι.

eteoklis me mikri melita anartisi 3

Στην περίπτωση της Μελίτας, μόλις βλέπει ότι έχει πάρει ο ύπνος τη γιαγιά της, Δήμητρα, με επιδέξιες κινήσεις βγαίνει από την κούνια της, βρίσκει ένα αρκουδάκι αθόρυβα, το τοποθετεί με προσεκτικές κινήσεις στην αγκαλιά της γιαγιάς και αφού βεβαιωθεί ότι κοιμάται για τα καλά, τότε βγαίνει από την πόρτα.

Σε περίπτωση που δεν έχετε δει το βίντεο πατήστε play και σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε.


https://www.instagram.com/tv/CbX7dp-Aw3c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μεγάλη αδυναμία που έχει ο Ετεοκλής στην Μελίτα

Είναι η μεγάλη αδυναμία του και δεν της χαλά χατίρι. Μάλιστα με κάθε ευκαιρία αποδεικνύει ότι είναι ένας τέλειος μπαμπάς και φροντίζει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τη μικρή Μελίτα. Αυτό δείχνουν και οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτές που έχουμε ξεχωρίσει εμείς παρακάτω. Τις συνοδεύουμε τα λεκτικά που ο ίδιος έχει γράψει κάτω από τις αναρτήσεις του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved