Χριστίνα Κοντοβά: Μέχρι και πριγκίπισσα «έγινε» για χάρη της κόρης της

Η ανάρτηση της ευτυχισμένης μαμάς.

Χριστίνα Κοντοβά: Μέχρι και πριγκίπισσα «έγινε» για χάρη της κόρης της

Η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει τις απλές στιγμές της μητρότητας και πολλές από αυτές τις μοιράζεται με τους ακολούθους της.

Η ζωή της με την Ada είναι πλέον ξεχωριστή και αυτό είναι κάτι που τη γεμίζει χαρά και ευτυχία.


https://www.instagram.com/p/CarJmhFLJ2m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τις πιο όμορφες στιγμές για ένα γονιό είναι όταν παίζει με το παιδί του, όταν αυτοσχεδιάζουν και οι δυο και όταν ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία.


https://www.instagram.com/p/CYv5SGmrGo8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την περασμένη Κυριακή λοιπόν, η Χριστίνα Κοντοβά έπαιξε με την κόρη της τις πριγκίπισσες. Φόρεσε τη στέκα της πριγκίπισσας, φωτογραφήθηκε χαμογελαστή και σχολίασε: «Εμείς στο σπίτι παίζουμε τις πριγκίπισσες, εσείς;»

ckontova paizei me tin kori1

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να απαντήσουν ( μπάλα, δεινόσαυρους, πριγκίπισσες) ενώ άλλοι εστίασαν στην ευτυχία που αποτυπωνόταν στο πρόσωπο της γνωστής σχεδιάστριας.

ckontova paizei me tin kori2

Μη χάνετε ευκαιρία για παιχνίδι με τα παιδιά σας!

Το παιχνίδι ανάμεσα στους γονείς και τα παιδιά προσφέρει ευχαρίστηση και χαρά και στους δύο και συμβάλει στη δημιουργία και τη διατήρηση μιας συναισθηματικής και υποστηρικτικής σχέσης, που είναι σημαντική για την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού.

Είναι σημαντικό λοιπόν οι γονείς να παρέχουν ευκαιρίες στα παιδιά, ώστε να αναπτύσσουν το παιχνίδι τους. Ακόμη πιο σημαντικό είναι να υπάρχει θετική διάθεση του γονιού απέναντι στο παιχνίδι, μην ξεχνώντας ότι ο πρωταρχικός σκοπός του παιχνιδιού είναι η ευχαρίστηση και όχι η τέλεια εκτέλεση καθηκόντων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved