Κατερίνα Καραβάτου: Βραδινές αγκαλιές και παιχνίδια με τον γιο της Αρίωνα

Κρύβεται και κουρνιάζει στην αγκαλιά του Αρίωνα. Όπως κάνουν όλες οι μαμάδες όταν θέλουν να αποφορτιστούν. Κρύβονται στην αγκαλιά των παιδιών τους.

Κατερίνα Καραβάτου: Βραδινές αγκαλιές και παιχνίδια με τον γιο της Αρίωνα

Η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί να έχει ένα αρκετά απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα αλλά προτεραιότητά της είναι τα δύο υπέροχα παιδιά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια που μπαίνει κάθε Σαββατοκύριακο στα σπίτια μας μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει στο Mega "Τι λες τώρα", τις καθημερινές τις περνά μαζί με τον Αρίωνα και την Αέλια, παιδιά που έχει αποκτήσει από τον γάμος της με τον ηθοποιό, Κρατερό Κατσούλη.

Η Κατερίνα έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, αφού δικαίως αποτελούν τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής της. Η ίδια μπορεί γενικά να αποφεύγει να ανεβάζει στα social media στιγμές μαζί τους καθώς θέλει να τα προστατέψει, όμως κάποιες φορές κάνει κάποιες εξαιρέσεις.

Εξαίρεση έκανε και σήμερα μιας και σε δύο insta stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε τον Αρίωνα.

Μαμά και γιος, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω κάνουν αγκαλιές και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Τα παιδιά μας και δη τις στιγμές που νιώθουμε κουρασμένοι, εξαντλημένοι, ακόμη και φορτισμένοι μετά από μια δύσκολη μέρα, είναι εκείνα που μπορούν να μας αποφορτίσουν, να μας ξεκουράσουν και να μας γαληνέψουν με μια τους αγκαλιά. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η παρουσιάστρια, που όπως φαίνεται, κρύβεται στην αγκαλιά των παιδιών της όταν θέλει να αποφορτιστεί.

Δείτε τις όμορφες αναρτήσεις της.

katerina karabatou arionas agkalia 1
katerina karabatou arionas agkalia 2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved