Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγκαλίτσες με τον γιο της - Η τρυφερή φωτογραφία

Ως γνωστόν, η καλύτερη αγκαλιά είναι αυτή της μαμάς.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγκαλίτσες με τον γιο της - Η τρυφερή φωτογραφία

Μια όμορφη και τρυφερή φωτογραφία με τον μοναχογιό της, μοιράστηκε με τους αγαπημένους της followers η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όπως θα δείτε, ο μικρός έχει σπεύσει στη μαμά του που κάθεται στον καναπέ." Αγκαλίτσες", ήταν το σχόλιο της παρουσιάστριας.

stamatina tsimtsili

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει τρυφερές στιγμές με τον γιο της. Ο Γιαννάκης πολλές φορές έχει αναζητήσει την αγκαλιά της, είτε όταν είναι κουρασμένος , είτε όταν θέλει να ηρεμήσει.

stam tsimtsili me gio 3

Ο Γιαννάκης όπως θα διαπιστώσετε μεγάλωσε πολύ και δεν χωρά στην αγκαλιά της μαμάς του.

stamatina gios anartisi 1

Η δύναμη της αγκαλιάς

Ερευνες δείχνουν ότι οι αγκαλιές δεν χαλαρώνουν απλά το παιδί αλλά συμβάλλουν στην ενίσχυση της αίσθησης αποδοχής και ενσυναίσθησης, διασφαλίζοντας παράλληλα την υγιή συναισθηματική και γνωστική του ανάπτυξη.

Η δύναμη της αγκαλιάς μιας μητέρας υπερβαίνει το απλό ένστικτο. Κάθε αγκαλιά προκαλεί έκρηξη ορμονών που ωφελούν την υγεία του παιδιού και βοηθούν στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος.Μια αγκαλιά 20 δευτερολέπτων μπορεί να βοηθήσει το παιδί σας να γίνει πιο έξυπνο, πιο υγιές, πιο ευτυχισμένο, πιο ανθεκτικό και να έχει στενή σχέση μαζί σας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή όπως κάθε μαμά, χαρίζει απλόχερα τις αγκαλιές της και στα τρία της παιδιά, όπως μπορείτε να δείτε και στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved