Άκης Πετρετζίκης: Ο γιος του τον βοηθά στις υπογραφές του νέου του βιβλίου με νηστίσιμες συνταγές

Ο μικρός ξεφυλλίζει το βιβλίο με νηστίσιμες συνταγές του μπαμπά του.

Άκης Πετρετζίκης: Ο γιος του τον βοηθά στις υπογραφές του νέου του βιβλίου με νηστίσιμες συνταγές

Το νέο βιβλίο του Άκη Πετρετζίκη με νηστίσιμες συνταγές είναι έτοιμο. Ο γνωστός σεφ ξεκίνησε να υπογράφει τα αντίτυπα και όπως μας έδειξε χθες, δεν ήταν μόνος του.

Μαζί του είχε τον γιο του, τον Αχιλλέα. Ο μικρός όπως θα δείτε, κάθεται και έχει μπροστά του το νέο βιβλίο του μπαμπά του και το ξεφυλλίζει.

akis gios vivlio

«Σήμερα οι υπογραφές του νηστίσιμου βιβλίου θα γίνουν με ...βοηθό!», έγραψε χαρακτηριστικά ο σεφ.

Ο Αχιλλέας έχει ενθουσιαστεί με τα χρώματα του βιβλίου. Αναγνωρίζει όμως και τη φωτογραφία του μπαμπά του.

akis gios vivlio1

Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με τον ρόλο του πατέρα και απολαμβάνει με την ψυχή του τις βόλτες και τα παιχνίδια με τον γιο του. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του ακολούθους όμορφες στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Τις προάλλες για παράδειγμα πήγε νωρίς το πρωί στην παιδική χαρά. Κι όταν λέμε πρωί το εννοούμε καθώς το ρολόι έδειχνε 7.51!

akis petretzikis me gio

Τον έχουμε δει όμως να τον έχει μαζί του στο σούπερ μάρκετ

akis petretzikis me gio4

ή σε μάρσιπο πάλι σε βόλτα.

akis petretzikis me gio1

Ο σεφ σε συνέντευξή του στην Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή και υπογράμμισε ότι είναι υπερπλήρης. «H πρώτη μου σκέψη ότι μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο"! Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα (...).
Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία όταν γυρίζω στο σπίτι, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες "αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή". Είναι πολύ απλό»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved