Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η ανατρεπτική εμφάνιση της κόρης της στο σχολείο

Μία φωτογραφία της κόρης της, Βικτώρια, καθ' οδόν για το σχολείο δημοσίευσε η γνωστή δημοσιογράφος.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η ανατρεπτική εμφάνιση της κόρης της στο σχολείο

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι αυθόρμητη, ετοιμόλογη και έχει χιούμορ. Το τελευταίο είδικά φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στα social media για αυτό και έχει αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αναρτήσεις της δημοσιογράφου αφορούν τη δουλειά της, κοινωνικά θέματα, ενώ συχνά δημοσιεύει και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τα δύο της παιδιά. Οι κόρες της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, Ισαβέλλα και Βικτώρια, έγιναν 7 και 5 ετών αντίστοιχα και είναι πια σε μία ηλικία που είναι πιο ανεξάρτητες και οι διαφορετικές προσωπικότητές τους είναι ακόμα πιο ευδιάκριτες. Για αυτό άλλωστε και τα δύο κορίτσια έκαναν δύο διαφορετικά πάρτι για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους με φίλους και συγγενείς.

Ιδού η τούρτα της Ισαβέλλας. Πρωτότυπη και πολύ ιδιαίτερη.

eliana xrisikopoulou genethlia koritsion tis 1

Η τούρτα της Βικτωρίας που είναι και η μικρότερη είναι πιο κοριτσίστικη και σε όλη τη διακόσμηση του πάρτι κυριαρχούσε το ροζ.

eliana xrisikopoulou paidiko parti 17

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι μία cool μαμά και αντιμετωπίζει με χιούμορ τις προκλήσεις της μητρότητας. Αυτό έδειξε και ένα πρόσφατο Instagram Story της με μία φωτογραφία της Βικτωρίας καθ΄ οδόν για το σχολείο.

Αν και οι Απόκριες έχουν περάσει το 5χρονο κορίτσι ήθελε να φορέσει τη στολή την πριγκιπική της στολή. "Βικτώρια δεν μπορείς να πας έτσι σχολείο, τελείωσαν οι Απόκριες" της είπε η δημοσιογράφος. "Μπορώ" απάντησε εκείνη και πράγματι πήρε την τσάντα της και ντυμένη πριγκίπισσα πήγε στο σχολείο της.

eliana xrusikopopulou kori sxoleio

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Είναι μία cool μαμά και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν

H δημοσιογράφος ως μητέρα κάνει ότι μπορεί για να παροτρύνει τις τις κόρες της να ανακαλύψουν και να εκφράσουν τις διαφορετικές προσωπικότητές τους.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved