Η 15χρονη κόρη του Άγγελου Μπασινά στη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού

Η κόρη του άσου του ποδοσφαίρου, Άγγελου Μπασινά, ακολουθεί τα χνάρια του.

Η 15χρονη κόρη του Άγγελου Μπασινά στη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και στην περίπτωση του Άγγελου Μπασινά και της κόρης του, Αλεξάνδρας, ταιριάζει γάντι.

Η 15χρονη Αλεξάνδρα λατρεύει το ποδόσφαιρο και πρόσφατα εντάχθηκε στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ομάδα που είχε αγκαλιάσει στο παρελθόν και τον πατέρα της. Μάλιστα εκτός από το ταλέντο του και την δεξιοτεχνία στα πόδια, πήρε και το νούμερο που είχε ο πατέρας τη στην πράσινη ομάδα. Τον αριθμό 20!

alexandra basina

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αλεξάνδρα Μπασινά για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Η 15χρονη κόρη του Άγγελου Μπασινά συνεχίζει στα χνάρια του πατέρα της την Παναθηναϊκή παράδοση και θα φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Η νεαρή αθλήτρια, αγωνίζεται ως σέντερ φορ και διακρίνεται για την ταχύτητά της. Μάλιστα, η ταλαντούχα Αλεξάνδρα πέτυχε το πρώτο της γκολ με το «τριφύλλι» στη νίκη του Παναθηναϊκού με 8-0 επί του ΑΟ Μελισσίων.

Η «πράσινη» αθλήτρια που έχει επιλέξει τη φανέλα με το νούμερο 20, όπως ο πατέρας της, δήλωσε στο www.pao1908.com: "Είναι σαν όνειρο το ότι παίζω στην ομάδα του πατέρα μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Νιώθω μεγάλη χαρά και δουλεύω πολύ σκληρά. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και θα συνεχίσω να προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ"».

Ο Άγγελος Μπασινάς και οι κόρες του

aggelos mpasinas kores fotografies 4

Ο Άγγελος Μπασινάς υπήρξε ένας καταξιωμένος ποδοσφαιριστής αλλά ο σπουδαιότερος ρόλος για εκείνον είναι η πατρότητα.

Είναι πατέρας δύο κοριτσιών τα οποία λατρεύει. Της Αλεξάνδρας, που ακολουθεί όπως αναφέραμε τα χνάρια του και της Βαλέριας. Είναι κλασικός «χαζομπαμπάς» και δεν μπορεί να αρνηθεί καμία χάρη από αυτές που του ζητούν οι μικρές. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πλέον έχοντας αφήσει πίσω του τα γήπεδα έχει άπλετο χρόνο και τον αφιερώνει στην οικογένειά του.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές από τις σπάνιες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό με τα κορίτσια του.

Με την κόρη του, Βαλέρια


https://www.instagram.com/p/BtNb73PgLnS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με τις κόρες του Αλεξάνδρα και Βαλέρια


https://www.instagram.com/p/BlfVbBxgohV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved