Ένας μικρός Beethoven ο γιος της Καλομοίρας - Παίζει πιάνο και είναι απίθανος

Λατρεύει το πιάνο ο μικρός Νίκος!

Ένας μικρός Beethoven ο γιος της Καλομοίρας - Παίζει πιάνο και είναι απίθανος

Περήφανη η Καλομοίρα για τον γιο της. Πώς να μην είναι άλλωστε αφού ο Νίκος της έχει ταλέντο μουσικό και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που παίζει πιάνο. Με μαμά τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην αγαπήσει έστω και λίγο τη μουσική ο γιος της.


https://www.instagram.com/p/CX5_96EraNb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μέσα από την ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό έδειξε το ταλέντο και την αγάπη που έχει το ένα από τα δίδυμα για τη μουσική.


https://www.instagram.com/p/CXfNfRbIubu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Είμαι τόσο περήφανη για τον μικρό μου, Νίκο. Αγαπά το πιάνο τόσο πολύ. Έπρεπε να το μοιραστώ!" έγραψε συνοδεύοντας το σχόλιό της με το hashtag "περήφανη μαμά".

Beethoven - Für Elise

Όσοι γνωρίζετε από μουσική, ο Νίκος παίζει στο πιάνο μία γνωστή μελωδία. Το Für Elise του Beethoven. Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς συνθέσεις του και ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα έργα της κλασσικής μουσικής. Το Für Elise σημαίνει «Για τη Λίζα».


https://www.instagram.com/tv/CbIj9oqJf7n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μουσική στη ζωή των παιδιών

Το να μάθει κάποιος να παίζει πιάνο, είναι μια εκπληκτική ικανότητα που δεν έχουν όλοι. Αφού μάθει τον τρόπο αναπαραγωγής και τεχνικής του πιάνου ένα παιδί, θα αισθανθεί πολύ ξεχωριστά καθώς θα έχει μια μοναδική δεξιότητα στο χέρι του που θα μπορεί να δείξει στους συμμαθητές ή τους φίλους του.

Επιπλέον, το να ξέρει να παίζει πιάνο ένα παιδί, είναι μια καταπληκτική δεξιότητα που θα το βοηθήσει να ενισχύσει τον συντονισμό των χεριών του σε σχέση με τα μάτια του. Ο εγκέφαλός του θα μετατρέψει αυτόματα τις μουσικές νότες που θα διαβάζει και ταυτόχρονα θα χρησιμοποιεί τα χέρια του σε σχέση με αυτό που βλέπει. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να πούμε ότι ενεργοποιείται η αίσθηση του συντονισμού με πολλούς τρόπους.

Σύμφωνα με μια έρευνα, όσοι κάνουν μαθήματα μουσικής έχουν ισχυρή διανοητική απόδοση από εκείνους που δεν ασχολούνται με τη μουσική. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι η ανάγνωση σύνθετων φύλλων και σημειώσεων. Κάθε φορά που θα προσπαθεί να διαβάσει ένα φύλλο ή σημειώσεις, ο εγκέφαλός του θα το μετατρέψει αυτόματα, αφού το διαβάσει. (μάθετε περισσότερα για τα οφέλη της μουσικής στη ζωή του παιδιού στο «Μαμά, podcast να βάλεις»).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved