Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γιοι της «έστησαν» την πρώτη τους μπάντα

Η ηθοποιός απαθανάτισε τους γιους της μαζί με μια φίλη τους να παίζουν μουσική.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γιοι της «έστησαν» την πρώτη τους μπάντα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μια πολύ όμορφη φωτογραφία των γιων της.

Ο Μάξιμος και ο Κίμωνας παρέα με μια φίλη τους παίζουν μουσική και θυμίζουν κανονική μπάντα ( παιδική μεν, αλλά μπάντα).

papoutsaki paidia

Ο μεγάλος γιος της ηθοποιού και του Παναγιώτη Πιλαφά μαθαίνει πιάνο και μάλιστα είχε πάρει και έπαινο.

katerina papoutsaki

Τι είδους μαμά είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη

Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση με τον σύζυγο αλλά και τους γιους της σε συνεντεύξεις της. Σε πρόσφατη που έδωσε στο Hello είπε ότι θεωρεί τον εαυτό της μια κανονική μαμά.

«Νομίζω πως είμαι μια κανονική μαμά, που φροντίζει τα παιδιά της, τις δραστηριότητες τους κ.λπ. Μόνο τον τελευταίο μήνα δεν είμαι τόσο ενεργή όσο συνήθως. Ο μικρός είναι 3 ετών, αλλά με τον Μάξιμο, που είναι 9, κάναμε μια συζήτηση και κατάλαβε πως θα ήταν μόνο για ένα μήνα. Έτσι το αποφάσισα, αν και με πολλές ενοχές. Γενικά, είμαι πάρα πολύ εκεί και θέλω να είμαι εκεί, όχι επειδή το προστάζει ένας κώδικας, τον οποίο έχω έτσι κι αλλιώς ως άνθρωπος, αλλά επειδή το θέλω και νιώθω ότι είναι απαραίτητο».

Αναφερόμενη στο αν ο μεγάλος της γιος έχει καταλάβει ότι η μαμά του είναι γνωστή, είπε χαρακτηριστικά: «Τελευταία, ίσως λίγο περισσότερο. Ήρθε και με είδε στην «Αυλή των θαυμάτων». «Καλή ήσουν, μαμά», μου είπε. Μου έκανε όμως και το εξής πολύ εύστοχο σχόλιο: «Και η παράσταση ήταν καλή, αλλά έχει πάρα πολλές απογοητεύσεις», λόγω αυτών που συμβαίνουν στους ήρωες του έργου, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Γενικά, ωστόσο, δεν παρατηρεί την όποια αναγνωρισιμότητα, νομίζω πως την έχει στο μυαλό του ως κάτι που απλώς συμβαίνει κάποιες φορές. Όπως είπα, άλλωστε, κι εγώ είμαι ένας πολύ κανονικός άνθρωπος, δεν συμβαίνει κάτι στην καθημερινή μας ζωή που θα μπορούσε να του δημιουργήσει εντυπώσεις. Η μαμά είναι απλώς η μαμά».

Τι της αρέσει να κάνει με τα παιδιά της; Δείτε στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved