Σοφία Καρβέλα: Κάνει γιόγκα με τα παιδιά τριγύρω και οι μαμάδες ταυτίζονται μαζί της

Εδώ κολλάει η παροιμία: "Απ' το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα"

Σοφία Καρβέλα: Κάνει γιόγκα με τα παιδιά τριγύρω και οι μαμάδες ταυτίζονται μαζί της

Η Σοφία Καρβέλα εκτός από σούπερ μαμά είναι και cool μαμά. Δεν το λέμε εμείς, οι γιοι της το λένε και μάλιστα της το λένε συχνά όταν προσπαθεί να γυμναστεί και "μπλέκονται" στα πόδια της.

Η νεαρή μαμά που ζει και εργάζεται στην Αμερική έκανε μια ειλικρινή ανάρτηση πριν μερικές ώρες, δείχνοντας πώς μοιάζει η στιγμή που προσπαθεί να κάνει γιόγκα στο σπίτι μαζί με τα παιδιά της.

Οι μαμάδες που γυμνάζονται στο σπίτι θα ταυτιστούν

Όχι δεν έχει συγκεκριμένο χώρο για να γυμναστεί και όχι δεν έχει κάποιον για να της κρατήσει τα παιδιά. Κάπως έτσι όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο, κάνει τις ασκήσεις γιόγκα, όπως και αν είναι όσο και αν την ενοχλούν οι γιοι της. Γιατί; Μα γιατί την παρακινούν, γιατί της λένε πόσο δυναμώνει μέρα με τη μέρα και πόσο cool είναι.

"Κάπως έτσι μοιάζει το πρόγραμμα γυμναστικής μου. Δεν έχω κάποιον ειδικό χώρο, φιλικό προς τη γιόγκα, χώρο ζεν ή για να είναι ειλικρινής, αρκετό χώρο για να γυμναστώ γενικότερα...

Μοιράζομαι αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας αυτή τη στιγμή για να αρχίσω να γυμνάζομαι όπως, συνήθιζα να κάνω.

Ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσει κανείς. Έτσι θα το κάνω όπως και να έχει. Επίσης τα αγόρια ενώ πετάνε μπάλες και ρίχνουν γροθιές γύρω μου και επάνω μου, μου είπαν ότι γίνομαι δυνατότερη και είμαι cool.

Αρκετά καλά για να συνεχίσω, έτσι δεν είναι;".

Η γιόγκα βοηθά την ψυχολογία μιας μαμάς

Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις η γιόγκα όχι μόνο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα αλλά βοηθά και στην καλή ψυχολογία. Δεν είναι λίγοι οι ειδικοί που συμβουλεύουν ότι η γιόγκα βοηθάει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης.

Έτσι λοιπόν μια μαμά μπορεί να ωφεληθεί από τα αμέτρητα οφέλη της γιόγκα, όχι μόνο για το σώμα και το μυαλό της αλλά και την ψυχολογία της. Η γιόγκα βοηθά μια μαμά να νιώσει καλύτερα σε όλα τα επίπεδα και της προσφέρει την πολυπόθητη ευεξία και αναζωογόνηση που χρειάζεται στο τέλος μιας κουραστικής μέρας.

Κάντε το όπως η Σοφία Καρβέλα

Είστε μαμά και έχετε ένα, δύο ή και τρία παιδιά; Δεν έχετε καθόλου χρόνο; Αρχίστε να γυμνάζεστε και να κάνετε γιόγκα όπως και να έχει (δείτε μερικές πρακτικές εδώ). Αν πάλι έχετε αμφιβολίες για το αν θα τα καταφέρετε ή όχι; Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα, παρακάτω. Δείχνουν το χάος και την ομορφιά του να είσαι μαμά και να γυμνάζεσαι παράλληλα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved