Αγνή Μάρα - Τεό Θεοδωρίδης: Κούκλα η κόρη τους – Η υπέροχη selfie με τη μητέρα της

H Νικολέτα είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Αγνή Μάρα - Τεό Θεοδωρίδης:  Κούκλα η κόρη τους – Η υπέροχη selfie με τη μητέρα της

Τα δίδυμα του Τεό Θεοδωρίδη και της Αγνής Μάρα, είναι τριών ετών. Οι γονείς τους, και κυρίως η μητέρα τους, δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες τους στο Instagram κι έτσι έχουμε την ευκαιρία να δούμε πόσο όμορφα παιδιά είναι.

Ο Δημήτρης και η Νικολέτα μοιάζουν αρκετά ενώ και οι δύο έχουν μεγάλα υπέροχα μάτια.

Η Αγνή Μάρα, έχει απαθανατίσει τα παιδιά της σε πολλές και υπέροχες στιγμές ( φωτογράφος γαρ). Χθες μάλιστα δημοσίευσε μια selfie με την κόρη της και όπως μπορείτε να δείτε, η μικρή, έχει μεγαλώσει κι είναι πανέμορφη.

agnimara kori1

Η πατρότητα, η μητρότητα και η ζωή με τα δίδυμα

O Τεό Θεοδωρίδης και η Αγνή Μάρα έγιναν γονείς το Νοέμβριο του 2018. Η ζωή τους έκτοτε άλλαξε ριζικά και τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τον μικρό Δημήτρη και τη γλυκιά Νικολέτα.

Το πρώην μοντέλο σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει για τον ερχομό των παιδιών του: «Όταν τα πρωτοείδα, ένιωσα δέος… Δεν με άφησαν να μπω στον τοκετό γιατί η Αγνή έκανε καισαρική… τα παιδιά είναι ευλογία!».

Η φωτογράφος από την πλευρά της, σε κάθε ανάρτησή της, εκφράζει την απέραντη ευτυχία που νιώθει βλέποντας τα παιδιά της να μεγαλώνουν και να αλλάζουν.

«Αυτά είναι τα τρία❤️…
Λένε ότι οι μέρες είναι μεγάλες και τα χρόνια λίγα, κάτι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα.Δεν ξέρω πότε πέρασαν αυτά τα τρία χρόνια αλλά θυμάμαι καθαρά την πρώτη φορά που είδα τα μωρά μου. Χρόνια πολλά μικρά μου», είχε γράψει σε ποστ της με αφορμή τα γενέθλιά τους.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί κι άλλες αναρτήσεις που έχει κάνει με τα δίδυμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved