Νέο επίτευγμα για την κόρη της Ελένης Χατζίδου - Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες

"Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδάκια μας..."

Νέο επίτευγμα για την κόρη της Ελένης Χατζίδου - Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες

Ακόμη ένα επίτευγμα για την κόρη της Ελένης Χατζίδου, Μελίτα. Επίτευγμα που έκανε την τραγουδίστρια να φωτογραφίσει την κόρη της και να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση για εκείνη και για το πόσο γρήγορα μεγαλώνει και ανεξαρτητοποιείται.

Η Μελίτα κάνει για πρώτη φορά μόνη της πατίνι

Ναι, ξέρουμε! Δεν σας νοιάζει τι έκανε για πρώτη φορά η κόρη της Ελένης Χατζίδου. Όμως, σας νοιάζει να γνωρίζετε ότι τα παιδιά από την νηπιακή ηλικία (όπως και η Μελίτα) επαναστατούν και διακηρύττουν την ανεξαρτησία τους με πυγμή και σθένος. Είναι η φάση "μόνη μου ή μόνος μου μαμά"!

Μην σταματάτε το παιδί σας και μην του βάζετε όρια, ακόμη και αν αυτή η ανεξαρτησία συνοδεύεται με μερικά νευράκια και γκρίνια. Ενισχύστε την αυτονομία του παιδιού σας, προσέχοντας ΠΑΝΤΑ να μην κινδυνεύσει η ασφάλειά του αλλά ούτε και να περιοριστεί η ελευθερία του.

Αυτό έκανε και η Ελένη Χατζίδου αφήνοντας την κόρη της να κάνει για πρώτη φορά πατίνι και μάλιστα χωρίς τη βοήθειά της.

melita paulou patini 2

"Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδάκια μας...
Μου φαίνεται σαν χτες που ακόμα μπουσουλούσε και σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανε πατίνι χωρίς τη βοήθεια μου!
Και χάρηκε τόσο πολύ για το επίτευγμα της...!
Είναι υπέροχο να περνάμε χρόνο με τα παιδάκια μας, είναι υπέροχο να τους δίνουμε τα εφόδια και να προσπαθούν μόνα τους να τα καταφέρουν...
Γιατί η ζωή είναι σαν το πατίνι...τους δείχνεις τον τρόπο, τους δείχνεις το δρόμο και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι τους...?", έγραψε.

Οι αναρτήσεις με τη Μελίτα

Η καθημερινότητα της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου περιστρέφεται γύρω από τη Μελίτα, ειδικά τώρα που η Μελίτα έχει αρχίζει να μαθαίνει τον εαυτό της, τις δυνατότητες και τις ικανότητές της και θέλει να κάνει πολλά πράγματα μόνη της.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της "τρομερής" και ανεξάρτητης Μελίτας έτσι όπως τις δημοσίευσε η μαμά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved