Family Road Trip για τη Χριστίνα Κοντοβά και την Ada - Το ταξίδι στην Πετρώνα

Ένα ταξίδι στα πάτρια εδάφη έκαναν η Χριστίνα Κοντοβά, ο Τζώνη Καλημέρης και η μικρούλα Ada.

Family Road Trip για τη Χριστίνα Κοντοβά και την Ada - Το ταξίδι στην Πετρώνα

Η Χριστίνα Κοντοβά επισκέφθηκε τον πατέρα της με την μικρούλα Ada και πέρασαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στη φύση και στο περιβάλλον όπου έζησε και μεγάλωσε η ίδια όταν ήταν παιδί.

Η μικρούλα Ada είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την Πετρώνα του Βάλτου στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, το χωριό της μαμάς της που βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 500 μέτρα και συνδέεται οδικά τόσο με το Αγρίνιο όσο και την Αμφιλοχία.

Το χωριό αυτό εμφανίστηκε το 1836 επί βασιλείας Όθωνα με την ονομασία Μπονίκεβος ή Μπουνίκεβο ή Μπουνίτζοβον και το 1928 μετονομάστηκε στη σημερινή του ονομασία, Πετρώνα. Οι ιστορίες που κρύβει; Πολλές μιας και από αυτό το χωριό κατάγονταν αρκετές οικογένειες των αγωνιστών πριν και κατά τη διάρκεια της Εθνικής Επανάστασης.

Η Χριστίνα Κοντοβά είχε πολλά να πει και να δείξει στην μικρή της κόρη και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε δείχνουν ακριβώς το πόσο όμορφα πέρασαν οι τρεις τους (η ίδια, η Ada και ο Τζώνη Καλημέρης) μαζί με τον πατέρα της.

Μάλιστα φωτογραφήθηκαν στην μονοκάμαρη γέφυρα της Τατάρνας που ενώνει το Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας με την Ευρυτανία. Εκεί κοντά βρίσκεται και η μονή "Τατάρνας" που είναι αφιερωμένη στην Παναγία της Τατάρνας!


https://www.instagram.com/p/CazP6flLjrI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Dad", δηλαδή "Μπαμπάς" σχολίασε κάτω από τις αναρτήσεις της δείχνοντάς μας όλο καμάρι τον μπαμπά της.

Η μικρή Ada, εκτός από βόλτα έπαιξε και με τα παιχνίδια της στην αυλή του σπιτιού και έκανε βόλτες στην πλατεία του χωριού.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε η Χριστίνα Κοντοβά από αυτό το όμορφο οικογενειακό ταξίδι, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved