Τάσος Ιορδανίδης: H κόρη του είναι μια υπέροχη μπαλαρίνα

Ο γνωστός ηθοποιός μας δείχνει μετά από καιρό την κόρη του.

Τάσος Ιορδανίδης: H κόρη του είναι μια υπέροχη μπαλαρίνα

Ιδιαίτερα δημιουργική και γεμάτη είναι η φετινή σεζόν για τον Τάσο Ιορδανίδη.

Πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Mega «Η γη της ελιάς» και παράλληλα μαζί με την σύζυγό του Θάλεια Ματίκα, παρουσιάζουν στο θέατρο 'Αλφα - Ληναίος- Φωτίου το έργο που έγραψε ο ίδιος την περίοδο της καραντίνας, « Θέλω να σου κρατάω το χέρι».

Μεταξύ γυρισμάτων και παραστάσεων, προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για τα παιδιά του, τον Δάνο και τη Νάγια, που είναι οι μεγάλες αγάπες της ζωής του.

Δεν δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα μαζί τους ενώ αποφεύγει και τις φωτογραφίες.Τις προάλλες όμως φωτογράφισε την κόρη του στο μπαλέτο και ανέβασε ένα insta story γράφοντας: " Και μου θυμίζεις ότι πρέπει να πολεμώ τους δαίμονές μου και να προσπαθώ καθημερινά να γίνομαι ένας καλύτερις άνθρωπος. Γιατί έχω την υποχρέωση... Για σένα"¨.

tasos iordanidis kori1

Η σχέση με την Θάλεια Ματίκα

Ο γνωστός ηθοποιός πάντα μιλάει με θαυμασμό για την Θάλεια Ματίκα. Σε κοινή τους συνέντευξη στην εκπομπή Dot εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζει τη σύζυγό του, λέγοντας: «Θαυμάζω την ακεραιότητά της. Το λέω πάντα όταν με ρωτάνε. Δεν έχω συναντήσει πιο ακέραιο άνθρωπο από την κυρία. Δεν πρόκειται ποτέ για το συμφέρον της και το συμφέρον κάποιου δικού της, όσο και να αγαπάει τον εαυτό της και όσο και να αγαπάει και τους γύρω της, να αδικήσει κάποιον. Επίσης έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η Θάλεια είναι ουσιαστικά καλή μάνα. Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια».

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες με την κόρη αλλά και τον γιο του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved