Φάνης Λαμπρόπουλος: Όλοι οι κοριτσομπαμπάδες θα ταυτιστούν με τις αναρτήσεις του

Είναι η πρώτη φορά που ο Φάνης Λαμπρόπουλος κάνει ένα poll στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με θέμα, τι άλλο; Τους μπαμπάδες και τις κόρες!

Φάνης Λαμπρόπουλος: Όλοι οι κοριτσομπαμπάδες θα ταυτιστούν με τις αναρτήσεις του

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος έγινε μπαμπάς

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο του 2019, τότε που ο γνωστός κωμικός που έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τα σατιρικά σκετς στην πλατφόρμα του Netwix, έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Δίχως να το πάρει είδηση κανείς και χωρίς ο ίδιος να κάνει την αποκάλυψη, τα νέα έγιναν γρήγορα γνωστά μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά.

Μπαμπάς 2 χρόνια μπαμπάς

fanis lampropoulos patrotita 11

Μη σας μπερδεύει το 2022! Η μικρούλα γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 2019 άρα είναι μόλις 2 ετών τριών μηνών! Πρώτη φορά για την πατρότητα είχε μιλήσει πάλι στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα πριν από περίπου έναν χρόνο. Τότε ο Φάνης Λαμπρόπουλος είχε αναφερθεί στη γέννηση της κόρης του, στο πόσο όμορφη είναι και πόσο τον έχει αλλάξει μιας και η γέννησή της τον έκανε να αλλάξει "πίστα" ζωής.

"Είναι κόρη, αλλά είναι σαν γιος. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά, αλλά αλλάζεις “πίστα” τελείως. Προφανώς είναι κάποια συναισθήματα, τα οποία δεν τα έχεις στο ημερολόγιο της ζωής σου. Δεν μπορείς να το περιγράψεις σε κάποιον αν δεν το ζήσεις. Είσαι στην τελευταία πίστα όπου γίνονται τα πάντα. Δεν είναι ότι προφυλάσσω τα προσωπικά μου, αλλά δεν ξέρω αν θα αρέσει στο παιδί μου, όταν μεγαλώσει να βλέπει τον πατερά του να δίνει συνεντεύξεις για αυτά τα πράματα. Είναι όλα καλά παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ!", είχε πει κλείνοντας ευγενικά αυτό το θέμα μιας και δεν του αρέσει καθόλου να προβάλει την προσωπική του ζωή.

"Πες μου ότι έχεις κορίτσι χωρίς να μου το πεις..."

Μία από τις σπάνιες αναφορές στην κόρη του και μερικές αποκαλύψεις για τη ζωή του μαζί της έκανε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram και μια σειρά από stories που ζητούσε από τους κοριτσομπαμπάδες να του πουν ότι έχουν κόρη, χωρίς να του το πουν...

fanis lampropoulos patrotita 23

Το poll άρχισε με αυτή τη φωτογραφία που δείχνει να έχει περασμένο μέσα στη βέρα του ένα δαχτυλίδι με στέμμα. Δαχτυλίδι που ανήκει στην δική του κόρη. Κάπως έτσι άρχισε το παιχνίδι και δεν άργησαν οι υπόλοιποι μπαμπάδες της παρέας να ανταποκριθούν.

"Τα νύχια μου κάθε βδομαδούλα αλλάζουν χρώμα!!!" έγραψε ένας χρήστης και ο Φάνης Λαμπρόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία του, φορώντας μια στέκα με λαγουδίσια αυτιά σχολιάζοντας: "Υπάρχουν και χειρότερα".

fanis lampropoulos patrotita 24

Ακολουθούν και οι υπόλοιπες αναρτήσεις που έκανε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved