Βίκυ Καγιά: Δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες με τον γιο της, Κάρολο (εικόνες)

H Βίκυ Καγιά μας σύστησε το νέο μέλος της οικογένειας. 

Βίκυ Καγιά: Δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες με τον γιο της, Κάρολο (εικόνες)

Η Βίκυ Καγιά δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά και χθες εξέπληξε ευχάριστα τους ακολούθους της στο Instagram. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια μας σύστησε τ ο νέο μέλος της οικογένειας, τη χαριτωμένο Spotty, τον οποίο και φωτογράφισε με τον γιο της, Κάρολο.

Μπορεί και σε αυτές τις φωτογραφίες να κάλυψε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, όμως δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε τις κατάξανθες μπούκλες του και την ομοιότητα με τον μπαμπά του, Ηλία Κρασσα.

kagia vicky gios katoikidio 1

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ότι το σκυλάκι το υιοθέτησαν και μάλιστα ανέφερε ότι η πράξη της υιοθεσίας αλλά και η φροντίδα του κατοικιδίου έχει πολλά οφέλη για τα παιδιά.

kagia vicky gios katoikidio 4

Ποια τα οφέλη για το παιδί από τη συνύπαρξη με ένα κατοικίδιο;

Το παιδί αναπτύσσει μία ιδιαίτερη σχέση με το κατοικίδιό του. Το φροντίζει, παίζει μαζί του και μέσα από την καθημερινή επαφή, φροντίδα και επικοινωνία μαθαίνει πώς να εκφράζει τα συναισθήματά του. Το παιδί συνεπώς γίνεται πιο εξωστρεφές και αναπτύσσει τις επικοινωνιακές του δεξιότητες.

Επίσης, τα παιδιά φορντίζοντας το κατοικ΄διο μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα, ενώ ενισχύουν και την αυτοπεποίθησή τους.

Τέλος, σύμφωνα με τον κτηνίατρο Λάζαρο Καρανάσιο, η συχνή επαφή με ένα ζώο μειώνει τα επίπεδα άγχους και αυξάνει τα χημικά της "καλής διάθεσης" όπως η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη. Επιπλέον, φινλανδική μελέτη που δημοσιεύτηκε το 2012 έδειξε ότι η ζωή με τα σκυλιά ενισχύει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα των μικρών παιδιών, ίσως επειδή ένα σκυλί φέρνει περισσότερη "βρωμιά" στη ζωή τους.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved