Πέγκυ Ζήνα: Η νέα φωτο με την κόρη της Ηλέκτρα με αφορμή τα γενέθλιά της

Η τραγουδίστρια είχε τα γενέθλιά της και οι αναρτήσεις με τη μικρή Ηλέκτρα, ήταν το κάτι άλλο!

Πέγκυ Ζήνα: Η νέα φωτο με την κόρη της Ηλέκτρα με αφορμή τα γενέθλιά της

Πρώτος ευχήθηκε στην Πέγκυ Ζήνα, ο σύζυγός της, Γιώργος Λύρας. Με μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν τις τούρτες που έσβησε η σύζυγός του και φυσικά την όμορφη φωτογραφία με την Ηλέκτρα.

"Χρόνια πολλα αγαπούλα μου ομορφη❤️❤️❤️", σχολίασε ο Γιώργος Λύρας κάτω από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και λίγο αργότερα ακολούθησαν οι αναρτήσεις της τραγουδίστριας, που ευχαριστούσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές.


https://www.instagram.com/p/Ca2nj0cq5-9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Σας ευχαριστω ολους μεσα απ την ψυχη μου για τις ευχες σας…μόνο αγαπη κι αληθεια λαμβανω απ ολους σας?❤️❤️??Νιωθω ευγνώμων για οσα εχω…εστιάστε σε οτι εχετε ειναι φαρμακο στις μερες μας…σας αγαπω πολυ?❤️".

Η Πέγκυ Ζήνα για την Ηλέκτρα

Η Πέγκυ Ζήνα στο παρελθόν είχε βρεθεί καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων είχε αναφέρει για την κόρη της: «είναι πολύ καλό παιδί και πήρε τα καλύτερα και από τους δύο μας. Την βλέπω πιο πολύ επιχειρηματικό μυαλό, παρόλο που τραγουδάει όλη μέρα. Παρόλο που λατρεύω το τραγούδι δεν θεωρώ ότι ταιριάζω σε αυτό τον χώρο, έχω ταλαιπωρηθεί ψυχολογικά, γιατί δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη του αθέμιτου ανταγωνισμού».

Δείτε τις αναρτήσεις παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved