Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της ντύθηκε πριγκίπισσα Έλσα (εικόνες)

Αξιολάτρευτη η μικρή Μελίτα για ακόμη μία φορά.

Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της ντύθηκε πριγκίπισσα Έλσα (εικόνες)

Τα περισσότερα παιδιά λατρεύουν τις Απόκριες. Κάθε χρόνο περιμένουν πώς και πώς να φορέσουν τις αγαπημένες τους στολές και να μεταμφιεστούν σε πριγκίπισσες, σούπερ ήρωες και ό,τι άλλο επιθυμούν. Η κόρη της Ελένης Χατζίδου, πάντως, φαίνεται ότι έχει αδυναμία στην πριγκίπισσα Έλσα και αυτήν την στολή επέλεξε για φέτος.

Η Ελένη Χατζίδου μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα με την κόρη της και δεν θα μπορούσε να μην δείξει στους διαδικτυακούς τους φίλους και την μικρή Μελίτα μασκαρεμένη. Ένα από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε είναι και το παρακάτω. Το κοριτσάκι κάθεται στον καναπέ, φοράει την μπλε στολή του, αυτοκόλλητα διαμαντάκια στο μέτωπο και ένα στέμμα στο κεφάλι.

eleni hatzidou prigkipissa elsa kori

Η μικρή Μελίτα θα γίνει τριών ετών σε μερικούς μήνες και είναι σε μία ηλικία που θέλει διαρκώς να ανακαλύπτει καινούρια πράγματα, είναι πιο επικοινωνιακή και λατρεύει τις δημιουργικές δραστηριότητες όπως η ζωγραφική και η μαγειρική. Η τραγουδίστρια δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τις δραστηριότητες που κάνουν μέσα στη μέρα και το κοριτσάκι πάντα καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις.


https://www.instagram.com/p/CacZ-VWNjgT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ελένη Χατζίδου με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved