Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Φωτογράφισε τις κόρες της να κάνουν αναρρίχηση (εικόνες)

Και όπως φαίνεται τα δύο κορίτσια τα καταφέρνουν περίφημα.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Φωτογράφισε τις κόρες της να κάνουν αναρρίχηση (εικόνες)

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σκέψεις, εμπειρίες, συμβουλές, στιλιστικές προτάσεις, ακόμα και συνταγές εύκολες, γρήγορες που λατρεύουν όλες οι μαμάδες.

Η δημοσιογράφος είναι άλλωστε και η ίδια μητέρα δύο κοριτσιών, μία εργαζόμενη μαμά, που προσπαθεί να ισορροπήσει δουλειά και οικογένεια και να περνάει όσο περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους μπορεί. Συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις βόλτες, τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί και πιο πρόσφατο, ήταν αυτό με τα δύο κορίτσια να κάνουν αναρρίχηση.

Πρώτα δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία της Ισαβέλλας στον τοίχο αναρρίχισης, λίγο πριν φτάσει στην κορυφή σε ύψος 10 μέτρων.

eliana xrusikopoyloy kores anarrixisi 2

Μετά δημοσίευσε και μία φωτογραφία της Βικτωρίας, του «κοκοβιού» όπως την αποκαλεί. Ο κοριτσάκι σκαρφαλώνει και αυτό στον τοίχο και όπως φαίνεται, τα καταφέρνει περίφημα.

eliana xrusikopoyloy kores anarrixisi 1

Αναρρίχηση για παιδιά: Ποια τα οφέλη

Η αναρρίχηση, για όσους δεν το γνωρίζουν δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να ανακαλύψουν την αξία της συνεργασίας και τη σχέση εμπιστοσύνης προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους (σχοινοσύντροφος).

Όπως αναφέρουν αρκετοί εκπαιδευτές-αναρριχητές η διαδικασία της αναρρίχησης δεν έχει ως στόχο την εξάλειψη του φόβου, αλλά τη διαχείρισή του. Τα παιδιά μαθαίνουν να κινούνται έξω από τη «ζώνη ασφαλείας» τους και μαθαίνουν ότι η κατανόηση του φόβου είναι μια υγιής διαδικασία ζωής.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved