Το κοριτσάκι της φωτογραφίας, πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός

Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο μπαμπάς της στο Instagram.

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας, πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός

Γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς ηθοποιούς και ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής όταν ήταν ακόμη παιδί και, συγκεκριμένα, το ντεμπούτο της έγινε το 1972, σε ηλικία μόλις 3 ετών, μέσα από την κινηματογραφική ταινία Ερωτική συμφωνία, στο πλευρό της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου. Στην εν λόγω ταινία συμμετείχε και ο πατέρας της.

Πέρα από ηθοποιός είναι σκηνοθέτιδα και παρουσιάστρια.

Πρόκειται για την ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη και βλέπουμε για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη παιδική φωτογραφία. Κατά καιρούς, τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της, Ντίνος Καρύδης, έχουν αναρτήσει παιδικές της φωτογραφίες. Ο ίδιος σχολίασε κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία: "Η Σμαράγδα μου ερωτευμένη με τον Παρθενώνα , μετά από πολλά χρόνια νοίκιασε σπίτι απέναντι για να τον θωρεί.. έργο του Apostolos Tsitsonis κι αυτό!"

Οι αναρτήσεις για την γλυκιά του Σμαράγδα


https://www.instagram.com/p/CXte9Vuo2pK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ντίνος Καρύδης μέσα από τις αναρτήσεις του, δείχνει την αδυναμία και την αγάπη που έχει για την κόρη του και σε όλες αντικατοπτρίζεται η περηφάνια που νιώθει για εκείνη.

Μια φορά είχε γράψει: "Σ'αγαπάω για να είμαι καλά , αλλιώς θα κολυμπούσα στον Ωκεανό της κατάθλιψης!", ενώ σε μια άλλη σχολίασε όλο χιούμορ: "Οικογένεια έχει η Σμαράγδα. Είμαστε εμείς, οι φίλοι της, οι άνθρωποι που έχει σχέση μαζί τους. Η Σμαράγδα έφυγε στα είκοσι πέντε από το σπίτι, αλλά ποτέ δεν ξέκοψε από εμάς και πάντα μας στήριζε και μας στηρίζει. Το πρώτο σπίτι της ήταν δίπλα μας και πολλές φορές μας καλούσε για να τη βοηθήσουμε. Μάλιστα, μια φορά με φώναξε να σκοτώσω μία κατσαρίδα!".

Δείτε παρακάτω μερικές από τις παιδικές φωτογραφίες της ηθοποιού που ξεχωρίσαμε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved