Ετεοκλής Παύλου: H Μελίτα του έφτιαξε μπισκότα - Το τρυφερό ποστ

Το σημείωμα που βρήκε - μαζί με τα μπισκότα - μπαίνοντας στο σπίτι.

Ετεοκλής Παύλου: H Μελίτα του έφτιαξε μπισκότα - Το τρυφερό ποστ

Μια έκπληξη περίμενε τον Ετεοκλή Παύλου πριν μερικές ημέρες όταν επέστρεψε σπίτι. Η κόρη του Μελίτα με τη βοήθεια της μαμάς της, του έφτιαξε νόστιμα μπισκοτάκια σε σχήμα καρδιάς και αστεριών.

Του άφησε κι ένα σημείωμα ( δια χειρός Ελένης Χατζίδου) που πολύ συγκίνησε τον μπαμπά της, το οποίο έγραφε: «Για τον μπαμπά μου με αγάπη! Μελίτα».

Ο Ετεοκλής Παύλου το μοιράστηκε με τους followers του γράφοντας:

«Και μπαίνω στο σπίτι και βλέπω αυτό …και σας αγαπώ τόσο μα τόσο πολύ…»

eteoklispavlou biskota melitas2

Η συνταγή για τα μπισκότα

Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι η συνταγή γι’ αυτά τα μπισκοτάκια, η Ελένη Χατζίδου φρόντισε να την αναρτήσει.

Δεν έχετε παρά να σημειώσετε τα υλικά και να τα φτιάξετε κι εσείς.

eteoklispavlou biskota melitas1

Και να μην ξεχάσετε το πιο βασικό υλικό που δεν είναι άλλο από την αγάπη, όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου: «Και όσον αφορά το προηγούμενο στόρυ με τη συνταγή μη ξεχάσετε το βασικότερο συστατικό όλων…πολλή πολλή μα πάρα πολλή αγάπη.»

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή του στο Happy Day, ότι άργησε να ενεργοποιηθεί ως πατέρας αναγνωρίζοντας ότι η Ελένη είναι η κολώνα του σπιτιού.

« Η Ελένη δεν καταρρέει, είναι η κολώνα του σπιτιού. Προσπαθώ να στηρίζω την Ελένη σε αυτά που θέλει να πετύχει σαν μονάδα. Άργησα να ενεργοποιηθώ σαν πατέρας, ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να είμαι παραγωγικός. Η δουλειά του πατέρα είναι να είναι ενεργός», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πάντως καθώς μεγαλώνει η Μελίτα περνά όλο και περισσότερο χρόνο μαζί της κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα. Δείτε μερικά στιγμιότυπα μπαμπά και κόρης στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved