Ουκρανία: Το βίντεο με τα δίδυμα αδέρφια που έγινε viral στο διαδίκτυο

Tα δύο αγοράκια στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου και υπέρ της συμφιλίωσης των δύο κρατών

Ουκρανία: Το βίντεο με τα δίδυμα αδέρφια που έγινε viral στο διαδίκτυο
Instagram / azimjanovs_twins

Ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι ασταμάτητοι από χθες βομβαρδισμοί στο Κίεβο και σε άλλες ουκρανικές πόλεις είναι το βασικό θέμα συζήτησης στα διεθνή μέσα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα hashtags #nowar και #stopwar συνοδεύει χιλιάδες αναρτήσεις και άνθρωποι από κάθε γωνιά του κόσμου με τον τρόπο τους παίρνουν θέση σε όσα διαδραματίζονται στην ευρωπαϊκή χώρα.


https://www.instagram.com/p/CaZaHX9pSCZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τα βίντεο που έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες είναι και το παρακάτω με πρωταγωνιστές δύο δίδυμα αδέρφια. Οι μικροί Umar και Usman, έχουν ζωγραφίσει ο ένας την ουκρανική σημαία στο μάγουλό του και ο άλλος τη ρωσική.

Στην αρχή του βίντεο τα δύο αδέρφια φαίνονται να είναι θυμωμένα το ένα με το άλλο και κοιτάζονται επίμονα. Δευτερόλεπτα μετά, αγκαλιάζονται σφιχτά. Έπειτα γυρίζουν προς την κάμερα και με χειρονομίες παρακαλούν να σταματήσει ο πόλεμος.

Το βίντεο έχει πάνω από ένα εκατομμύρια προβολές και έχει αναδημοσιευτεί από πολλούς ακόμα λογαριασμούς στο Instagram. Δημοσιεύτηκε στο account @azimjanovs_twins που διαχειρίζεται η μητέρα των δύο αγοριών οποίος και μετρά λίγο περισσότερους από 162 χιλιάδες ακολούθους.


https://www.instagram.com/tv/CaXgPA4FRA4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved