Σίσσυ Χρηστίδου: Φωτογράφισε τον gaming χώρο των παιδιών της

Τα παιδιά της λατρεύουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και η μαμά Σίσσυ, δημιούργησε μια γωνιά gaming στο δωμάτιό τους.

Σίσσυ Χρηστίδου: Φωτογράφισε τον gaming χώρο των παιδιών της

Πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από τον χώρο που δημιούργησε για τους γιους της. Χώρο που τα παιδιά περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους.

"Έτσι όπως κάθομαι στον gaming χώρο των παιδιών, με την μεγάλη μου οθόνη, το ωραίο μου το πουλόβερ, τον οδηγό για το ποντίκι και φυσικά την βάση του, καθώς και όλα τα εξαρτήματα ενός σωστού gamer, πιστεύεις σε νικάω σε ένα «μονό»? Τί, δεν το λέμε έτσι πια??", σχολίασε όλο χιούμορ η παρουσιάστρια.

sissi xristidou gioi 1

Στη φωτογραφία εκτός από την ίδια, βρίσκεται στο πλευρό της και ο γιος της, Φίλιππος Ραφαήλ, που προσπαθεί με το χέρι του να διδάξει στη μαμά Σίσσυ μερικά από τα κόλπα που ξέρει.

Videogames και παιδιά

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σίσσυ Χρηστίδου φωτογραφίζει τον μεγάλο της γιο να παίζει, videogames. Πριν λίγο καιρό είχε φωτογραφηθεί ξανά μαζί του, στο σαλόνι δείχνοντάς μας πώς περνά τον ελεύθερό του χρόνο.

sissi xristidou gioi 5

Κάποιοι ίσως να σκεφτείτε ότι τα videogames δεν κάνουν για τα παιδιά, όμως σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης τα παιδιά που παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια για διάστημα που φτάνει μέχρι και τη μία ώρα ημερησίως είναι πιο ευτυχισμένα, κοινωνικά και λιγότερο υπερκινητικά σε σχέση με αυτά που δεν παίζουν καθόλου.

Στη μελέτη συμμετείχαν περίπου 5.000 παιδιά, ηλικιών μεταξύ 10 και 15 ετών, αγόρια και κορίτσια. Το συμπέρασμά της ήταν ότι τα παιδιά τα οποία επιδίδονται με μέτρο στο gaming (μέχρι 60 λεπτά ημερησίως, σε συσκευές όπως το Wii και το Playstation ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή φαίνονται να προσαρμόζονται καλύτερα σε σχέση με τα παιδιά που είτε δεν παίζουν καθόλου είτε παίζουν για πάνω από τρεις ώρες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved