Δούκισσα Νομικού: Πώς φωτογράφισε ο Σάββας τη μητέρα του στο σπίτι

Ο Σάββας σε ρόλο φωτογράφου, για ακόμα μια φορά.

Δούκισσα Νομικού: Πώς φωτογράφισε ο Σάββας τη μητέρα του στο σπίτι

Η Δούκισσα Νομικού το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις αναρτήσεις που αφορούν την καθημερινότητά της αλλά και τα παιδιά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ανεβάζει φωτογραφίες που φαίνονται τα πρόσωπά τους, κάθε άλλο. Αλλωστε όπως έχει πει, «θα αποφασίσουν μόνα τους όταν μεγαλώσουν εάν θέλουν ή όχι να εκτίθενται στη δημοσιότητα».

Δημοσιεύει λοιπόν στιγμιότυπα που είναι μεν με τον Σάββα και την Αναστασία χωρίς όμως να διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους.

Η ίδια δηλώνει ότι είναι «χαζομαμά» και ότι βιώνει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Εστιάζει στα απλά καθημερινά πράγματα και δεν αφήνει τις αναποδιές να την πάρουν από κάτω. Αλλά κι όταν συμβαίνει αυτό, έχει τα παιδιά και τον σύζυγό της, για να αντλεί δύναμη.

Ο χρόνος που περνά με τα παιδιά

Η όμορφη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει η ίδια το ωράριο της δουλειάς της. Προσπαθεί λοιπόν να λείπει όταν ο Σάββας είναι στο σχολείο ώστε να είναι μαζί του και με την Αναστασία από το μεσημέρι που επιστρέφει.

Τα επιτραπέζια, οι κατασκευές και η ζωγραφική είναι οι πιο συχνές δραστηριότητές τους, ενώ τελευταία Σάββας έχει βρει ένα νέο χόμπι: τη φωτογραφία. Για την ακρίβεια του αρέσει να φωτογραφίζει τη μαμά του.

Τις προάλλες λοιπόν την απαθανάτισε την ώρα που έτρωγε μακαρόνια με τυρί.

doukissa nomikou

Και φυσικά η Δούκισσα Νομικού δεν αντιστάθηκε και ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Instagram.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και άλλα όμορφα στιγμιότυπα της Αναστασίας και του Σάββα, όπως τους έχει φωτογραφίσει η μαμά τους .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved