Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της έφτιαξε κιμαδόπιτα (εικόνες)

Η μικρή Μελίτα κάνει μαθήματα μαγειρικής και έφτιαξε κιμαδόπιτα.

Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της έφτιαξε κιμαδόπιτα (εικόνες)

Η Ελένη Χατζίδου μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα με την κόρη της. Η Μελίτα είναι ένα τριχαριτωμένο πλάσμα με χαμόγελο και νάζι. Είναι επικοινωνιακή, εξωστρεφής και σε μία ηλικία που λατρεύει να ανακαλύπτει καινούρια πράγματα. Από τις αγαπημένες της δραστηριότητες είναι η μαγειρική και μάλιστα έχει ξεκινήσει και μαθήματα που απευθύνονται αποκλειστικά για παιδιά.

Στο τελευταίο της μάθημα, το κοριτσάκι έφτιαξε κιμαδόπιτα και η τραγουδίστρια απαθανάτισε το στιγμιότυπο. Η Μελίτα κάθεται στο καρεκλάκι της και με τα ειδικά παιδικά εργαλεία της κόβει τα λαχανικά για τη γέμιση.

eleni xatzidou kimadopita mageireuei 1

Νωρίτερα είχε δημοσιεύσει ένα ακόμα στιγμιότυπο με την κόρη της, λίγο πριν φύγουν για το μάθημα. Η Ελένη Χατζίδου απαθανάτισε την κόρη της στην πόρτα λίγο πριν βγουν από το σπίτι με την τσάντα στην πλάτη.

eleni xatzidou kimadopita mageireuei 2

Μαγειρική για παιδιά: Ποια τα οφέλη

Για τα παιδιά η μαγειρική είναι μία πολύ διασκεδαστική δραστηριότητα. Εκτός από διασκέδαση όμως, τους προσφέρει και σημαντικά οφέλη για την ανάπτυξη και την καλλιέργεια του χαρακτήρα τους. Πιο συγκεκριμένα, η μαγειρική δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά τους και τις κινητικές τους δεξιότητες, να εξοικειωθούν με τρόφιμα, τις ονομασίες και τα οφέλη τους και να δουλεύουν συνεργατικά.

Ακόμα και αν το μικρό σας δεν κάνει μαθήματα όπως η κόρη της Ελένης Χατζίδου, μπορεί να μπει μαζί σας στην κουζίνα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved