Φαίη Σκορδά: Φώτο από το αποκριάτικο μαμαδίστικο πάρτι που παρευρέθηκε

Μαζί με τα παιδιά της γίνεται και η Φαίη Σκορδά ξανά παιδί.

Φαίη Σκορδά: Φώτο από το αποκριάτικο μαμαδίστικο πάρτι που παρευρέθηκε

Κάθε χρόνο η παρουσιάστρια, με καμάρι φορά τις αποκριάτικες στολές της και συνοδεύει τα παιδιά της στα αποκριάτικα πάρτι που τα προσκαλούν.

Το ίδιο συνέβη και φέτος, με τη Φαίη Σκορδά ντυμένη Ραπουνζέλ αλα Πεντάμορφη (βλέπετε φορά το κίτρινο φόρεμα της Μπελ και την περούκα της Ραπουνζέλ) να συνοδεύει τον Γιάννη και τον Δημήτρη, στο πρώτο αποκριάτικο πάρτι της χρονιάς. Οι γιοι της επέλεξαν, όπως θα είδατε και εσείς, στολές φρουρών του Squid Game. Ο ένας ντύθηκε φρουρός Τετράγωνο και ο άλλος φρουρός Τρίγωνο.

Η παρουσιάστρια ανάρτησε πολλές φωτογραφίες από το πάρτι και όπως μπορείτε να δείτε διασκέδασε με την ψυχή της.

fah skorda rapounzel 3

Οι γονείς πρέπει να μεταμφιέζονται μαζί με τα παιδιά

Οι Απόκριες είναι μία μαγική εποχή του χρόνου που τα παιδιά ξεφεύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και μεταμορφώνονται σε ό,τι θελήσουν.

Μαζί με τα παιδιά όμως, θα πρέπει να μεταμφιέζονται και οι γονείς, δίνοντας το παράδειγμα στα παιδιά τους. Οι Απόκριες είναι ένα παιχνίδι μεταμορφώσεων για όλη την οικογένεια και είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη του παιδιού. Αντί να αρνηθείτε την πρόταση του παιδιού να ντυθείτε και εσείς για κάποιο αποκριάτικο πάρτι, δεχτείτε τη και ζωντανέψτε τον ήρωα που θα σας ζητήσουν. Αν πάλι αφήσουν το θέμα της στολής πάνω σας, διαλέξτε αυτή που σας εκφράζει περισσότερο και συνοδέψτε τα παιδιά σας το αποκριάτικο πάρτι που θα τα καλέσουν. Θα δημιουργήσετε υπέροχες αναμνήσεις μαζί τους, όπως κάνει κάθε χρόνο η Φαίη Σκορδά με τους γιους της.

Δείτε τις αναρτήσεις της παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved