Σία Κοσιώνη: Η υπέροχη φωτογραφία του γιου της στη Νάουσα

Απόδραση για την γνωστή δημοσιογράφο και τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη.

Σία Κοσιώνη: Η υπέροχη φωτογραφία του γιου της στη Νάουσα

Στην όμορφη Πέλλα ταξίδεψε η Σία Κοσιώνη παρέα με τον γιο της το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η γνωστή δημοσιογράφος είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί πολλές από τις γύρω περιοχές αλλά και το Μουσείο Βασιλικών Τάφων της Βεργίνας.

Ο γιος της Δήμος, καταχάρηκε με την εκδρομή καθώς έτρεξε και έπαιξε στη φύση απολαμβάνοντας στο έπακρο την αίσθηση της ελευθερίας.«Να χορταίνεις Ελλάδα και ελευθερία… #naousa», ήταν το σχόλιο της κεντρικής παρουσιάστριας ειδήσεων του Σκάι στη φωτογραφία του γιου της που δημοσίευσε στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CaLCrSlrn1a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εκδρομή τους περιλάμβανε και στάση στην όμορφη Θεσσαλονίκη. «Δεν την αφήνεις ποτέ. Ούτε αυτή σε αφήνει», έγραψε η Σία Κοσιώνη στην ανάρτησή της με φόντο τον Θερμαϊκό.


https://www.instagram.com/p/CaNkeI8r1AK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια δοτική μαμά

Εκτός από μια επιτυχημένη δημοσιογράφος, η Σία Κοσιώνη είναι και μια πολύ τρυφερή και δοτική μητέρα. Όπως έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της ( «ΣΚ Παρέα»), η μητρότητα είναι η πιο δύσκολη και σοβαρή δουλειά που έχει κάνει στη ζωή της . « …να πλάθεις έναν άνθρωπο. Έναν, άνθρωπο, που αύριο, μεθαύριο, θα έχει έναν ειδικό ρόλο και η προσωπικότητά του στην κοινωνία θα έχει βάρος, αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν, νοιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού».

Πολύ συχνά πηγαίνει βόλτες με τον Δήμο, ειδικά στο κέντρο της πόλης και ενίοτε μοιράζεται κάποιες από αυτές τις στιγμές και δημόσια. Οπως έκανε πρόσφατα κατά το ταξίδι της στη Μακεδονία.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την εκδρομή της γνωστής δημοσιογράφου αλλά και παλιότερες του γιου της, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved