Μιχαήλ Βαρθακούρης: Αδημοσίευτες παιδικές φώτο που βλέπουμε για πρώτη φορά

Τρεις όμορφες και τρυφερές φωτογραφίες από τα παλιά, δημοσίευσε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης.

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Αδημοσίευτες παιδικές φώτο που βλέπουμε για πρώτη φορά

Ο σπουδαίος τραγουδιστής, Γιάννης Πάριος, έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, τον Χάρη και τον Θανάση Βαρθακουρη και ακόμη δυο γιους από τον γάμο του με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Τον Νικόλα Βαρθακούρη (aka Good Job Nicky) και τον Μιχαήλ Άγγελο.


https://www.instagram.com/p/CZ4o-p_MOgh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Μιχαήλ Άγγελος, είναι ο τρίτος κατά σειρά γιος του Γιάννη Πάριου, έχει σπουδάσει σκηνοθεσία και ασχολείται με τη φωτογραφία. Σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες του στα social media και συνήθως είναι εκείνος που φωτογραφίζει τους άλλους. Είναι πολύ χαμηλών τόνων και είναι ο καλύτερος φίλος του αδελφού του, Νικόλα Βαρθακούρη.

Μέσα από τις αναρτήσεις του εύκολα μπορεί κανείς να δει το ταλέντο που έχει στη φωτογραφία. Αυτό φάνηκε (και χειροκροτήθηκε) μάλιστα πρόσφατα και στα εγκαίνια της πρώτης του έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «πλην πυρός» που ολοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες στην αίθουσα Τέχνης The Blender Gallery στη Γλυφάδα. Στα έργα της έκθεσης, με τίτλο «Πλην Πυρός» ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, αποτυπώνει, με ποιητικό τρόπο την αέναη κίνηση της θάλασσας και τη δυναμική παρουσία της γυναίκας.

Οι αναρτήσεις από τα παλιά

Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, σπάνια αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τους γονείς του, πόσο μάλλον φωτογραφίες από τα παλιά και από την παιδική του ηλικία. Τελευταία φορά που είχαμε δει προσωπικές στιγμές, ήταν το καλοκαίρι που μας είχε δείξει ότι του αρέσει πολύ να ψαρεύει με τον πατέρα του.

Κάνοντας μια εξαίρεση πριν μερικές ώρες, ο Μιχαήλ, ανάρτησε τρεις φωτογραφίες από τα παλιά, δείχνοντάς μας όχι μόνο πώς ήταν ο ίδιος μωρό, αλλά και τους γονείς του σε αρκετά νεαρή ηλικία.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved