Κέλλυ Κελεκίδου: Τα παιδιά της τρώνε καυτερές πιπεριές - Δείτε τη φώτο που δημοσίευσε

«Τους έχω εκπαιδεύσει», σχολίασε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Κέλλυ Κελεκίδου: Τα παιδιά της τρώνε καυτερές πιπεριές - Δείτε τη φώτο που δημοσίευσε

Η Κέλλυ Κελεκίδου το τελευταίο διάστημα κάνει όλο και πιο συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά της.

Συνήθως, επιλέγει insta stories στα οποία πάντα καλύπτει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τόσο του γιου όσο και της κόρης της.

Χθες, λοιπόν η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της Ελπινίκης και του Ραφαήλ να τρώνε καυτερές πιπεριές την ώρα του φαγητού.

«Τρώμε τις καυτερές πιπεριές μας! Τους έχω εκπαιδεύσει!» σχολίασε με χιούμορ η Κέλλυ Κελεκίδου.

kelekidou

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα καυτερά φαγητά

Αν σας αρέσουν κι εσάς τα καυτερά φαγητά καλό είναι να γνωρίζετε τα εξής:

Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, αν ένα φαγητό είναι πολύ καυτερό, δεν πρέπει να πιείτε νερό προκειμένου να ανακουφιστείτε. Γιατί; Επειδή, σύμφωνα με σχετική έρευνα, η καψαϊκίνη ( μία ουσία που συναντάμε στις καυτερές πιπεριές ), σε συνδυασμό με το νερό, δημιουργούν μία «ένωση» η οποία εντείνει το κάψιμο αντί να το κατευνάζει. Επίσης, όπως διαβάζουμε στο akispetretzikis.com αν ένα φαγητό είναι ακόμα πιο καυτερό και πικάντικο απ΄ ό,τι περιμένατε το γάλα μπορεί να βοηθήσει. Γιατί; Επειδή τα λιπαρά τα οποία περιέχουν μπορούν να νικήσουν την αίσθηση του καψίματος. Αυτός, είναι ο λόγος για τον οποίο, συχνά-πυκνά, τα καυτερά φαγητά συνοδεύονται από λίγο γιαούρτι.

Η Κέλλυ Κελεκίδου εκτός από αυτή τη φωτογραφία των παιδιών της έχει κάνει το τελευταίο διάστημα αρκετές ακόμα, τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved