Ελένη Χατζίδου: Απαθανάτισε τη Μελίτα να παίζει bowling (εικόνες)

Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στο Instagram η τραγουδίστρια. 

Ελένη Χατζίδου: Απαθανάτισε τη Μελίτα να παίζει bowling (εικόνες)

Η Ελένη Χατζίδου δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα με την κόρη της και οι διαδικτυακοί της φίλοι έχουν ξετρελαθεί με τα καμώματα της 2,5 ετών μικρούλας. Η Μελίτα είναι σε μία ηλικία που θέλει να ανακαλύπτει συνεχώς καινούρια πράγματα, είναι πολύ δραστήρια και απολαμβάνει τις δημιουργικές δραστηριότητες όπως είναι η μαγειρική και ζωγραφική.

melita paulou ftiaxnei snack 2

Μία νέα δραστηριότητα δοκίμασε χθες το κοριτσάκι. Ποια είναι αυτή; Το bowling! Κι όμως, η τραγουδίστρια πήγε με την κόρη της για bowling και την απαθανάτισε να προσπαθεί να ρίξει τις κορίνες με την μπάλα. Mάλιστα, η τραγουδίστρια ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους αν πιστεύουν ότι το κοριτσάκι θα τα καταφέρει και λίγο αργότερα δημοσίευσε ένα Instagram Story στο οποίο έκανε mention τον Ετεοκλή Παύλου και έγραψε: «Καμία τύχη».

melita xatzidou bowling. 3

Ελένη Χατζίδου: Η καθημερινότητα με την κόρη της

Η Ελένη Χατζίδου και η κόρη της είναι αχώριστες. Με εξαίρεση τις φορές που την αποχωρίζεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών της, η τραγουδίστρια συνήθως κάνει τα πάντα με την μικρή Μελίτα, από μαγειρική και δουλειές του σπιτιού, μέχρι γυμναστική και βόλτες.

eleni hatzidou kori sokolata 4

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα με το κοριτσάκι να παίζει bowling αλλά και άλλες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η τραγουδίστρια, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved