Χριστίνα Κοντοβά: Η κόρη της κάνει πατίνι στην Πλάκα

Η μικρή Ada κάνει πατίνι στα ήσυχα δρομάκια της Πλάκας.

Χριστίνα Κοντοβά: Η κόρη της κάνει πατίνι στην Πλάκα

Η καθημερινότητα της Χριστίνας Κοντοβά είναι τελείως διαφορετική τους τελευταίους μήνες.

Πλέον το πρόγραμμά της καθορίζεται από αυτό της κόρης της Ada. H μικρή πηγαίνει σχολείο, βλέπει τους φίλους της, παίζει στο δωμάτιό της, πηγαίνει βόλτες με τη μητέρα της.

Μάλιστα η Χριστίνα Κοντοβά, μοιράζεται πολλές από αυτές τις όμορφες στιγμές μαζί της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η πιο πρόσφατη ήταν από τη βόλτα τους στην Πλάκα με την Ada να κάνει πατίνι.

kontoca kori stin plaka

Η δυσκολία να επιβάλλει όρια

H απόφασή της να υιοθετήσει ένα παιδί από την Ουγκάντα ήταν συνειδητή, όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, και όταν τελικά αυτή η προσπάθεια ολοκληρώθηκε, ένιωσε την απόλυτη ευτυχία. Εκείνο που την δυσκόλεψε στην αρχή με την κόρη της, ήταν η επιβολή ορίων. Ένιωθε ενοχές κάθε φορά που της έλεγε « όχι», στην πορεία όμως κατάλαβε ότι με τα όρια τα παιδιά νιώθουν ασφαλή. Μόλις και η ίδια το αποδέχτηκε άρχισαν να χτίζουν της σχέση τους.

Η γνωστή σχεδιάστρια σε κάθε της ανάρτηση αποτυπώνει την ευτυχία και τη χαρά που νιώθει έχοντας την κόρη της στη ζωή της. Τα στιγμιότυπα που ακολουθούν στη gallery είναι ενδεικτικά αυτής της ξεχωριστής περιόδου της ζωής της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved