Σάββας Πούμπουρας: Με την κόρη του στην κουζίνα - Έφτιαξαν κέικ τσουρέκι

Μπαμπάς και κόρη έφτιαξαν μαζί κέικ τσουρέκι με μαστίχα.

Σάββας Πούμπουρας: Με την κόρη του στην κουζίνα - Έφτιαξαν κέικ τσουρέκι

Είναι γνωστό ότι αρέσει στον Σάββα Πούμπουρα να μαγειρεύει. Πολύ συχνά μάλιστα μέσα από insta stories που ανεβάζει, δείχνει τις συνταγές που φτιάχνει στο σπίτι για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Οι περισσότερες είναι εύκολες και νόστιμες, αν κρίνουμε από τα σχόλια που λαμβάνει. Μάλιστα, πολλές από αυτές τις συνταγές, τις παρουσιάζει και στην εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη να εντυπωσιάζεται κάθε φορά από το αποτέλεσμα.

Στην κουζίνα με την κόρη του

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν μαγειρεύει μόνος. Όχι πάντα τουλάχιστον. Έχει μαζί του την κόρη του Κύνθια, η οποία, ενθουσιάζεται όταν φτιάχνει γλυκά με τον μπαμπά της.

Χθες λοιπόν, ο Σάββας Πούμπουρας είχε διάθεση για κέικ και έφτιαξε ένα κέικ τσουρέκι με μαστίχα. Η κόρη του μάλιστα ανέλαβε να ρίχνει τα υλικά στον κάδο του μίξερ, απολαμβάνοντας στο έπακρο την όλη διαδικασία.

savas poumpouras me kori stin kouzina1

Όταν το κέικ ψήθηκε ο παρουσιαστής έδειξε το αποτέλεσμα, όπως άλλωστε συνηθίζει σε κάθε του συνταγή και η αλήθεια είναι ότι έδειχνε λαχταριστό.

savas poumpouras me kori stin kouzinα4

Ο Σάββας Πούμπουρας συνηθίζει να κάνει πολλά πράγματα με την κόρη του. ‘Αλλωστε από την ημέρα που έγινε μπαμπάς είχε – και έχει - ενεργό ρόλο στην ανατροφή της περνώντας χρόνο μαζί της.

Στη gallery που ακολουθεί δείτε μερικές από τις στιγμές που έχει μοιραστεί ο ίδιος με τους followers της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved