Ιωάννα Παππά: Δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της μετά από καιρό

Η ηθοποιός απαθανάτισε τον δίχρονο Αντώνη να ζωγραφίζει. 

Ιωάννα Παππά: Δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της μετά από καιρό

Η Ιωάννα Παππά κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και ενεργή στα social media, οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της και οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα με τον δίχρονο γιο της, είναι ελάχιστες.

Έκπληξη είχε αποτελέσει για τους διαδικτυακούς της φίλους μία ανάρτηση το περασμένο καλοκαίρι στην οποία για πρώτη φορά έδειξε το πρόσωπό του γιου της. Κάτω από την ασπρόμαυρη φωτογραφία, είχε γράψει τότε:

«Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΑΠΗ #2021»

ioanna pappa foto me gio meta apo kairo 1

Μία νέα φωτογραφία με τον μικρό Αντώνη δημοσίευσε η ηθοποιός το Σαββατοκύριακο, την πρώτη για το 2022. Το μικρό αγόρι ζωγραφίζει με πινέλο και χρώματα στο χαρτί και η Ιωάννα Παππά το απαθανάτισε επί τω έργω. «Λαβ φορ εβερ» έγραψε δείχνοντας για ακόμα μία φορά την αδυναμία που έχει στον μοναχογιό της.

ioanna pappa foto me gio meta apo kairo 4

Με αφορμή την ανάρτηση της ηθοποιού, αξίζει να θυμηθούμε για ακόμα μία φορά τα σημαντικά οφέλη της ζωγραφικής για την ψυχολογία και την ανάπτυξη των παιδιών. Ζωγραφίζοντας, τα παιδιά εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες, ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας, εκφράζουν τα συναισθήματά τους, μαθαίνουν να συγκεντρώνονται. Επιπλέον, είναι μία διασκεδαστική δραστηριότητα ανεξάρτητα με την ηλικία τους που μπορεί να τα απασχολήσει για ώρες.

Η Ιωάννα Παππά έγινε μαμά σε ηλικία 40 ετών και σε παλιότερη συνέντευξή της στον Θέμη Γεωργαντά και στην εκομπή After Dark είχε δηλώσει: «Νομίζω ότι ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί και σε σχέση με τη γυναίκα, που έχει ξεπεράσει πολύ τη στάση ζωής που είχε τον προηγούμενο καιρό και πια διεκδικεί τα αυτονόητα».

Η ηθοποιός παλαιότερα δημοσίευε ακόμα πιο σπάνια φωτογραφίες με τον γιο της, όσο όμως ο μικρούλης μεγαλώνει δεν αποκλείεται να τον βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά στο Instagram της μαμάς του.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved