Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε …Ρονάλντο για χάρη του γιου της (εικόνες)

Η γνωστή παρουσιάστρια έπαιξε ποδόσφαιρο με τον Γιαννάκη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε …Ρονάλντο για χάρη του γιου της (εικόνες)

Τον καλό καιρό εκμεταλλεύτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και πήγε βόλτα στην εξοχή.

Η γνωστή παρουσιάστρια με κάθε ευκαιρία, προσπαθεί να βγαίνει με τις κόρες και τον γιο της εκτός σπιτιού για να περπατήσουν στη θάλασσα ή το βουνό και να παίξουν όλοι μαζί στη φύση.

Χθες, λοιπόν, το πρόγραμμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή περιλάμβανε μίνι εκδρομή σε πάρκο. Ο καιρός ήταν σχεδόν ανοιξιάτικος και η όμορφη μαμά φορώντας casual ρούχα έπαιξε με τον γιο της μέχρι και ποδόσφαιρο.

Μάλιστα σε σχετική ανάρτηση που έκανε, σχολίασε χαριτολογώντας «Ronaldo φάση...».

stam tsimtsili me gio

Γιατί τα παιδιά πρέπει να παίζουν στη φύση

Η παιδική ηλικία είναι η καλύτερη περίοδος για να περάσει κανείς χρόνο σε χώρους πρασίνου.

Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι η φύση μπορεί να κάνει θαύματα για τη διάθεσή σας ή ακόμα και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Proceedings of the National Academy of Sciences, επιβεβαιώνει τα παραπάνω και προσθέτει νέα στοιχεία.Εξετάζοντας τις δορυφορικές εικόνες των χώρων πρασίνου που βρίσκονταν περιμετρικά των σπιτιών των παιδιών περίπου ενός εκατομμυρίου οικογενειών, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα παιδιά που μεγάλωσαν κοντά στη φύση είχαν 55% μειωμένο κίνδυνο ανάπτυξης ψυχικών διαταραχών κατά την ενηλικίωση.

Η μελέτη έλαβε υπόψη και άλλους παράγοντες, όπως η κοινωνικοοικονομική κατάσταση και οι γενετικοί παράγοντες.

Οι ερευνητές αναφέρουν ότι τα οφέλη για τη διανοητική υγεία είναι πιο ισχυρά μέχρι την ηλικία των 10 ετών, καθιστώντας τα παιδικά μας χρόνια την καλύτερη περίοδο για να περάσουμε χρόνο κοντά στη φύση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λατρεύει τη φύση και δεν χάνει ευκαιρία με τα παιδιά της να περνούν χρόνο παίζοντας σε χώρους πρασίνου. Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τις βόλτες τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved