Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το αυτοσχέδιο παιχνίδι που παίζει με τον γιο της

Μπορείτε κι εσείς να παίξετε το ίδιο παιχνίδι με τα παιδιά σας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το αυτοσχέδιο παιχνίδι που παίζει με τον γιο της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ως μαμά τριών παιδιών, προσπαθεί να περνά χρόνο με το καθένα ξεχωριστά καθώς οι ανάγκες τους είναι διαφορετικές.

Εκτός από τις κοινές δραστηριότητες, θα επιλέξει να κάνει άλλα πράγματα με τη Νάγια και τη Μαίρη και άλλα με τον μικρό Γιάννη.

Τις προάλλες για παράδειγμα μαμά και γιος πήγαν στα συγκρουόμενα .Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν με το Γιάννη στο ίδιο όχημα και ο μικρός το απόλαυσε ιδιαίτερα.

stamatina tsimtsili sugkrouomena

Όταν όμως είναι σπίτι, η γνωστή παρουσιάστρια δεν διστάζει να πέσει ακόμα και στα πατώματα για χάρη του.

Η μεγάλη αδυναμία του γιου της είναι τα αυτοκινητάκια. Η μαμά Σταματίνα λοιπόν τον βοήθησε να φτιάξει ένα πάρκινγκ για να παρκάρει μέσα τα οχήματά του.

stamatina tsimtsili

Πράγματα που μόνο οι μαμάδες αγοριών μπορούν να καταλάβουν

Τα αγόρια έχουν διαφορετική ιδιοσυγκρασία από τα κορίτσια. Επίσης, δεν τους αρέσουν τα ίδια πράγματα ενώ παράλληλα οι μαμάδες, θέλοντας και μη, διαπιστώνουν ότι:

Μαθαίνουν απ' έξω όλες τις μάρκες αυτοκινήτων

Τα αγόρια από τη μικρή τους ηλικία αγαπούν τα αυτοκίνητα. Ακόμα και για ένα δίχρονο, ένα φαντασμαγορικό αυτοκίνητο ή ένα φορτηγό μπορεί να είναι το αγαπημένο του δώρο! Όσο περνάνε τα χρόνια η αγάπη αυτή μεγαλώνει και φυσικά μαζί του, μαθαίνετε και εσείς τα πάντα!

Παρακολουθούν ( ή κάνουν πώς παρακολουθούν) ποδόσφαιρο

Τα περισσότερα αγόρια έχουν αδυναμία στο ποδόσφαιρο. Κάποια ταυτόχρονα με τα πρώτα τους βήματα, μαθαίνουν και πώς να κλωτσάνε μία μπάλα και σιγά σιγά αυτό γίνεται η αγαπημένη τους ασχολία! Και συχνά και δική σας, ειδικά αν το συνοδεύετε στις προπονήσεις.

Δεν ξέρουμε αν στον Γιάννη Σοφό αρέσει το ποδόσφαιρο…Το βέβαιο πάντως είναι ότι θέλει να παίζει με τη μαμά του. Δείτε σχετικά στιγμιότυπα στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved