Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε πού κρύφτηκε η κόρη της - Η αστεία ανάρτησή της

Ακόμα ένα όμορφο στιγμιότυπο με μία από τις δίδυμες κόρες της μοιράστηκε με τους followers της η γλυκιά μαμά.

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε πού κρύφτηκε η κόρη της - Η αστεία ανάρτησή της

Τα παιχνίδια με τις δίδυμες στο σπίτι δεν σταματούν για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Οι μικρές είναι πλέον 7 μηνών και κάθε μέρα που περνά κάνουν κάτι καινούριο.

Το ζευγάρι όχι απλά είναι ενθουσιασμένο με τις δίδυμες αλλά και πολύ ευτυχισμένο που μπορεί να ζει αυτές τις στιγμές μαζί τους.

Γι’ αυτό και πολύ συχνά ανεβάζει στα social media πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του χωρίς να θεωρεί (το ζευγάρι) ότι είναι υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής.

« Αυτό θέλουμε κι αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον…Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι σε αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν. Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη…Γενικά δεν είμαστε άνθρωποι που είμαστε κλειστοί. Είμαστε πολύ ανοιχτοί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα σε συνέντευξή της στο Πρωινό.


https://www.instagram.com/p/CU0Ft-ioLzE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νέες φωτογραφίες με τις δίδυμες

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε η όμορφη μαμά ανέβασε νέες φωτογραφίες με τις δίδυμες. Αυτή τη φορά είχε επισκέψεις στο σπίτι, τη μαμά της αλλά και την καλή της φίλη, Γιολάντα. Φυσικά και οι δυο τους έπαιξαν με τις μικρές με την Χριστίνα Μπόμπα να απαθανατίζει πολλές από αυτές τις στιγμές.

Η πιο αστεία πάντως φωτογραφία είναι αναμφίβολα εκείνη με μία από τις δίδυμες να έχει κρυφτεί κάτω από ένα ψάθινο καλάθι.

Δείτε όλες τις αναρτήσεις, νέες και παλιότερες, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved