Η Σίσσυ Χρηστίδου δείχνει τον μεγάλο της γιο μετά από καιρό

Δείτε τον Φίλιππο Ραφαήλ μετά από καιρό.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δείχνει τον μεγάλο της γιο μετά από καιρό

Η Σίσσυ Χρηστίδου σπάνια φωτογραφίζει τους γιους της και όταν το κάνει, πάντα φροντίζει να καλύπτει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Όσοι γνωρίζουν τους γιους της Σίσσυς Χρηστίδου, λένε ότι μοιάζουν εξίσου τόσο στη γνωστή παρουσιάστρια, όσο και τον γνωστό μπαμπά τους, τραγουδιστή, Θοδωρή Μαραντίνη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, καιρό είχε να αναρτήσει φωτογραφία με τον 13χρονο γιο της. Βλέπετε στις τελευταίες της φωτογραφίες πρωταγωνιστούσε ο μικρός της γιος, ο 8χρονος Μιχαήλ Άγγελος, γι' αυτό και εκπλαγήκαμε ευχάριστα όταν είδαμε την ανάρτηση που δείχνει τον μεγάλο της γιο να κάθεται μαζί της στο σαλόνι και να παίζει βιντεοπαιχνίδι.

sissi xristidou giou 9

"Τώρα που ακόμη ο καιρός είναι κρύος και τα χιόνια έξω δεν έχουν λιώσει, ο ελεύθερος χρόνος μέσα στο σπίτι, είναι ανεκτίμητος.... αλλά και άπειρος?. Παίξαμε επιτραπέζια, παίξαμε videogames, παίξαμε με την Ginger, μαγειρέψαμε, διαβάσαμε, είδαμε ταινίες… δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε", σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της. Όπως μπορείτε να δείτε ο γιος της έχει μεγαλώσει αρκετά και την έχει φτάσει (!!!) στο ύψος.

Μαμά και γιος, εκτός από videogames έπαιξαν και μαξιλαροπόλεμό.

sissi xristidou giou 1

Στην gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει με τα δυο της παιδιά, Φίλιππο-Ραφαήλ και Μιχαήλ-Άγγελο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved