Μαριάννα Τουμασάτου: Δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της μετά από καιρό

Η Χρυσηίδα έγινε έντεκα ετών και η ηθοποιός της ευχήθηκε με μία τρυφερή ανάρτηση. 

Μαριάννα Τουμασάτου: Δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της μετά από καιρό

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι μαζί πάνω από δεκαπέντε χρόνια. Το 2010 παντρεύτηκαν και λίγους μήνες μετά, τον Ιανουάριο του 2011 γεννήθηκε η κόρη τους Χρυσηίδα.

Όλα αυτά τα χρόνια, το ζευγάρι κρατά τις οικογενειακές του στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητες. Στα social media, οι κοινές τους φωτογραφίες είναι ελάχιστες και προτιμούν οι αναρτήσεις τους να αφορούν τη δουλειά τους ή άλλα θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.

Η Μαριάννα Τουμασάτου συχνά παίρνει θέση για γεγονότα της επικαιρότητας, ενώ αξιομνημόνευτη είναι η απάντησή της όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το εάν νιώθει τύψεις που βγήκε και άφησε το παιδί της σπίτι:

«Έχετε ρωτήσει κανέναν άντρα αν έχει τύψεις που βγαίνει, ή μόνο τις μανούλες; Όταν φέρεσαι καλά στο παιδί σου, δε σημαίνει ότι πρέπει να μην κάνεις τίποτα άλλο».

Η ηθοποιός σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με την κόρη της στα social media και συνήθως επιλέγει να το κάνει σε ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως όταν η Χρυσηίδα έκοψε τα μαλλιά της για καλό σκοπό, δίνοντάς τα σε άλλα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

toumasatou marianna kori

Ιδιαίτερη περίσταση ήταν και η 26η Ιανουαρίου, καθώς το κοριτσάκι γιόρτασε τα 11α γενέθλιά του. Η Μαριάννα Τουμασάτου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της που συνοδεύτηκαν από ένα τρυφερό και ουσιαστικό μήνυμα:

«Κόρη μου έτσι να αγκαλιάσεις τη ζωή και να μη τη φοβηθείς! Να ανακαλύψεις τις ομορφιές και τις απογοητεύσεις, να μάθεις να συγχωρείς και ν’ αγαπάς και όταν χρειαστεί, να σηκώνεις το ανάστημά σου! Σ’ αγαπάω όσο δεν μπορούσα να φανταστώ κι όσο δε μπορείς να αντέξεις!»

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της στο παρελθόν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved