Νικολέττα Ράλλη: Camping στο παιδικό δωμάτιο - Πανευτυχής η μικρή Σοφία

Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκει έξυπνους τρόπους να διασκεδάζει η κόρη της μέσα στο σπίτι.

Νικολέττα Ράλλη: Camping στο παιδικό δωμάτιο - Πανευτυχής η μικρή Σοφία

Η Νικολέττα Ράλλη από τότε που ήρθε στη ζωή της η κόρη της, έχει τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς με όλες τις νέες μαμάδες.

Τι πρέπει να τρώει η μικρή, τι είδους ερεθίσματα πρέπει να έχει ανάλογα με την ηλικία της, πώς να την απασχολεί δημιουργικά στο σπίτι.

Η ίδια ενημερώνεται, συμβουλεύεται τον παιδίατρο και φυσικά εμπιστεύεται το ένστικτό της. Αυτό συμβουλεύει και τους διαδικτυακούς της φίλους όταν μέσα από τα Q&A , τη ρωτούν για διάφορα θέματα σχετικά με μητρότητα, τη διατροφή ή τις δραστηριότητες που κάνει με την μικρή Σοφία.

Χθες, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ακόμα ένα Q&A και μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν αν κάνει εύκολα εκδρομές ή αν πηγαίνει για φαγητό έξω με την μικρούλα.
Η Νικολέττα Ράλλη απάντησε ότι λόγω Covid έχει περιορίσει σημαντικά τις εξόδους τέτοιου είδους.

«Λόγω του ότι μεγαλώνουμε υπό συνθήκες covid και κατά περιόδους locked down, όλα αυτά είναι περιορισμένα. Όποτε όμως έχουμε την ευκαιρία, όλα καλά πολύ καλά ( μετά τους 13 μήνες!)».

nikolettaralli me kori2

Κι αφού δεν μπορεί να κάνει όσες εκδρομές θα ήθελε, βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να περνάει όμορφα η κόρη της στο σπίτι.

Δημιούργησε λοιπόν στο παιδικό δωμάτιο το τέλειο σκηνικό που θυμίζει camping.

«Βλέπεται εδώ μια εκδρομή για camping στο παιδικό δωμάτιο, έχουμε βάλει και φωτάκι και στρώμα και μαξιλάρια και διαβάζουμε βιβλία», έγραψε η παρουσιάστρια δίνοντας παράλληλα μια ιδέα για το πώς μπορείτε να απασχολήσετε κι εσείς το μικρό παιδί σας μέσα στο σπίτι.

nikolettaralli me kori3

Ακόμα κι αν δεν έχετε σκηνή, μπορείτε να φτιάξετε αυτοσχέδια με σεντόνια, μαξιλάρια και φακούς. Όρεξη και φαντασία να υπάρχει…

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη μικρή Σοφία από την πρώτη της επαφή με τα χιόνια αλλά φωτογραφίες από την εκδρομή στο βουνό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved