Ρούλα Ρέβη: Η κόρη της κάνει διαλογισμό στο τζάκι!

Δείτε την ανάρτηση της γνωστής φωτογράφου.

Ρούλα Ρέβη: Η κόρη της κάνει διαλογισμό στο τζάκι!

Λόγω της κακοκαιρίας τα παιδιά στις περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα, παραμένουν στο σπίτι καθώς τα σχολεία είναι κλειστά. Και μπορεί σήμερα τα μαθήματα να γίνονται διαδικτυακά, τις προηγούμενες ημέρες όμως αυτό δεν ήταν εφικτό.

Εκτός από τα παιχνίδια στο χιόνι που για κάθε παιδί είναι συναρπαστικό, τις υπόλοιπες ώρες τις πέρασαν εντός σπιτιού.

Η κόρη πάντως της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα, είχε άπλετο χρόνο να κάνει διαλογισμό.

Κι όχι σε οποιοδήποτε σημείο αλλά δίπλα στο Βούδα που είχε η μαμά της στο τζάκι! Η Ειρήνη, όπως θα δείτε στην ανάρτηση της μητέρας της, είναι πάνω στο τζάκι και διαλογίζεται.

«Είναι μια φωτεινή μέρα σήμερα» σχολίασε η φωτογράφος στη λεζάντα της φωτογραφίας.


https://www.instagram.com/p/CZG4jUcIowa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, επιστήμονες από την Αμερική μελετώντας μαθητές (Λυκείου) ανακάλυψαν πως ο διαλογισμός μπορεί να βοηθήσει τις επιδόσεις τους

Σύμφωνα με τη μελέτη «όσοι έλεγαν σε καθημερινή βάση "οοομ" ή κάποιο άλλο Μάντρα του υπερβατικού διαλογισμού, παρουσίασαν βελτίωση της βαθμολογίας τους κατά 15% κατά μέσον όρο».

Aerial yoga

Στην Ειρήνη Τότσικα, αρέσει όμως και η aerial yoga. Η φωτογράφος είχε ανεβάσει παλιότερα ένα βίντεο με την κόρη της κρεμασμένη από τα πανιά κι ακριβώς από κάτω ήταν ξαπλωμένος ο Αποστόλης Τότσικας.


https://www.instagram.com/tv/CVpNjyyoHXk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε κι άλλες φωτογραφίες της Ειρήνης Τότσικα αλλά και του δίδυμου αδελφού της, Άγγελου. Πιστεύετε ότι μοιάζουν μεταξύ τους ως δίδυμα;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved