Η "τρελή" φώτο της Μαρίας Ηλιάκη για τη μητρότητα που έκανε την Στικούδη να ταυτιστεί

Κάπως έτσι είναι οι μέρες της Μαρίας Ηλιάκη.

Η "τρελή" φώτο της Μαρίας Ηλιάκη για τη μητρότητα που έκανε την Στικούδη να ταυτιστεί

Εντάξει, αρχικά θα πούμε ότι όλες οι μαμάδες με μικρά μωρά στο σπίτι ζουν τη χαρά και την απόγνωση μαζί. Χαρά που έχουν ένα μωρό στο σπίτι τους και απόγνωση γιατί όταν γίνεσαι για πρώτη φορά μαμά, όλα μοιάζουν χαοτικά.

Το ίδιο συμβαίνει και με όλες τις μαμάδες του κόσμου. Γνωστές και άγνωστες. Διάσημες και μη. Και η αλήθεια είναι πώς κάποιες διάσημες μαμάδες, όταν γνωρίζονται και η μητρότητα τους χτύπησε την πόρτα για πρώτη φορά, με διαφορά λίγων μηνών... ταυτίζονται.

Όπως ταυτίστηκε και η Κατερίνα Στικούδη, που έγινε μαμά πριν από περίπου τρεις μήνες, με την ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη.

marakiiliaki anartisi mitrotita 1

Τι την έκανε να ταυτιστεί μαζί της; Μα φυσικά η "τρελή" ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη, που αν και έγινε για διαφημιστικούς λόγους, αποτυπώνει ακριβώς τη μητρότητα όπως τη ζει. Αρκουδάκια και λούτρινα παντού, παιχνίδια, χάος και γενικότερα μια "τρέλα". "Εσείς πώς περνάτε το πρωί;???????? #meandmybaby #mornings", σχολίασε και αμέσως η τραγουδίστρια, έσπευσε να της απαντήσει.

Δείτε τον διάλογό τους παρακάτω...

marakiiliaki anartisi mitrotita 2
marakiiliaki anartisi mitrotita 3

Να σας θυμίσουμε πώς τόσο η Μαρία Ηλιάκη όσο και η 7 μηνών Κατερίνα, νόσησαν με COVID-19 και παρέμειναν για δέκα μέρες απομονωμένες στο σπίτι τους.

Δείτε μερικές κοινές τους φωτογραφίες παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved