Χανταμπάκης- Πηλιάκη: Έφτιαξαν με τα παιδιά τους τον πιο ψηλό χιονάνθρωπο

Ο Μανώλης με τη Μαλένα πόζαραν με χαρά δίπλα στον χιονάνθρωπο.

Χανταμπάκης- Πηλιάκη: Έφτιαξαν με τα παιδιά τους τον πιο ψηλό χιονάνθρωπο

Έναν πανύψηλο χιονάνθρωπο έφτιαξαν στο σπίτι τους η Μαλένα και ο Μανώλης Χανταμπάκης.

Τα δύο αδέλφια , ντυμένα ζεστά, ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν το χιόνι από την πλαϊνή αυλή προκειμένου να δώσουν σχήμα στον χιονάνθρωπό τους.

Τα παιδιά άρχισαν να φτιάχνουν τον χιονάνθρωπο δίνοντας του ύψος. Υπό τις οδηγίες ( και τη βοήθεια) του μπαμπά Στέλιου, ο Μανώλης και η Μαλένα πρόσθεσαν τα χέρια, τα μάτια και φυσικά τη μύτη. Του φόρεσαν επίσης καπέλο και κασκόλ.

Όταν πλέον ήταν έτοιμος η οικογένεια Χανταμπάκη - Πηλιάκη πόζαρε χαμογελαστή με τον χιονάνθρωπο. «⛄️ Έτοιμος κι ο χιονάνθρωπός μας! ⛄️», έγραψε χαρακτηριστικά η Ολγα Πηλιάκη στην ανάρτηση που έκανε.

olgapiliaki xandampakis xionanthropos me paidia1 4

Μια δεμένη οικογένεια

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη είναι ιδιαίτερα περήφανοι για τα παιδιά τους. Ο Μανώλης είναι αστέρι στο ποδόσφαιρο και προπονείται σκληρά προκειμένου να πετύχει τους στόχους του. Ο μπαμπάς του ανεβάζει πολλά βίντεο όχι μόνο από τις προπονήσεις αλλά και από τα παιχνίδια τους μέσα στο γήπεδο.

Όμως και η Μαλένα, αν και μόλις 5 ετών, παίζει κι αυτή ποδόσφαιρο και παράλληλα, όταν έχει χρόνο, μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει. Σας θυμίζει κάτι η κουζίνα της Μαλένας;

Ως γονείς είναι συνεχώς δίπλα στα παιδιά τους αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αυτό που έχουν περισσότερο ανάγκη σε αυτή την ηλικία είναι η αγάπη και η στήριξή τους.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πώς έφτιαξαν τον χιονάνθρωπο μετατρέποντας την όλη διαδικασία σε ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved