Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έντυσε την Αττική στα λευκά και τα timeline στα social media γέμισαν με φωτογραφίες από τις χιονισμένες περιοχές της πρωτεύουσας. Γονείς έσπευσαν να βγουν με τα παιδιά τους στα χιόνια να παίξουν, να φτιάξουν χιονάνθρωπους και να απαθανατίσουν τις στιγμές.
Μεταξύ αυτών και αρκετοί γονείς της ελληνικής showbiz. Άλλοι φωτογράφισαν τα παιδιά τους να παίζουν και άλλοι έβγαλαν selfie με φόντο το κατάλευκο σκηνικό. Για κάποιους όπως η ΝάντιαΜπουλέ, αυτά ήταν τα πρώτα χιόνια με το μωρό και δεν θα μπορούσαν να μην τραβήξουν μία αναμνηστική φωτογραφία.
«Ενθουσιασμένοι όλοι με το χιόνι! Άνθρωποι, σκυλιά και mini πολικές αρκούδες» έγραψε στην ανάρτησή της.
Viral έγινε και το βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης, με τις δίδυμες Φιλίππα και Αριάνα να κοιτάζουν το χιόνι από το παράθυρο. Τα δυο κορίτσια κατενθουσιάστηκαν και το έδειξαν με τον πιο χαριτωμένο τρόπο.
Οι γονείς με μεγαλύτερα παιδιά βγήκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στο χιόνι, όπως η Ελένη Μενεγάκη η οποία σήμερα δημοσίευσε μία φωτογραφία της μικρής Μαρίνας που παίζει με ο σκυλάκι τους, τον Σούμο.
«Η Μαρίνα και ο Σούμο παιζουν στον χιονισμένο μας κήπο! Τόσα χρόνια εδώ δεν νομίζω πως έχω δει πιο πολύ χιόνι!»
Ποιοι άλλοι γονείς δημοσίευσαν φωτογραφίες με τα παιδιά τους στα χιόνια; Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις αναρτήσεις της ΦαίηςΣκορδά, της Πέγκυς Ζήνα, της ΝικολέτταςΡάλλη, της Μαρίας Κορινθίου και πολλών ακόμα.
Photo 1/18
Η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε μία φωτογραφία της κόρης της γράφοντας: "Ελπίδα..."
Photo 2/18
Η Τζένη Θεωνά ανήρτησε μία φωτογραφία του μικρού Αρίωνα που παίζει αμέριμνος με το χιόνι.
Photo 3/18
Η Φωτεινή Αθερίδου εμφανώς ενθουσιασμένη και στο background ο Θοδωρής Junior.
Photo 4/18
H Eυδοκία Ρουμελιώτη με τον σύζυγο και τον γιο τους έφτιαξαν έναν χιονάνθρωπο με ένα ιδιαίτερο καπέλο.
"Το γλυπτό μας ολοκληρώθηκε!" έγραψε στην ανάρτησή της.
Photo 5/18
Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα δημοσίευσαν μία selfie τους...
Photo 6/18
... αλλά και μία φωτογραφία του γιου τους που κάθεται στο χιόνι και παίζει.
Photo 7/18
Η Φαίη Σκορά απαθανάτισε τον ένα της γιο με μπουφάν, σκούφο και γαλότσες και έγραψε: "Το λουκ της ημέρας!"
Photo 8/18
Μία οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε η Πέγκυ Ζήνα, με τον σύζυγό της και την κόρη τους, Ηλέκτρα, και έγραψε στη λεζάντα "Λευκά όλα γύρω μας, λευκή κι η ψυχή μας!!!Να χαμογελάτε και να εστιάζει ο καθένας σε ότι αγαπάει. Άντε να καθαρίζει η ενέργεια"
Photo 9/18
Μία φωτογραφία με την μοναχοκόρη του όμως δημοσίευσε και ο Γιώργος Λύρας.
Photo 10/18
Η Έλενα Ασημακοπούλου δημοσίευσε μία φωτογραφία της κούκλας κόρης της που ξεκάθαρα απολαμβάνει το χιόνι.
Photo 11/18
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανήρτησε μία σειρά από φωτογραφίες με τους γιους της και δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε πόσο έχουν μεγαλώσει τα δύο παιδιά. Ιδού η πρώτη...
Photo 12/18
Η δεύτερη...
Photo 13/18
Και η τρίτη....
Photo 14/18
Όσο για τον Δημήτρη Μακαλιά, τα παιχνίδια στο χιόνι όπως φαίνεται διήρκεσαν για ώρα: "Δε θα κοιμηθούμε απόψε…!!! Αντίσταση στον κρατικό μηχανισμό που είναι ακόμα σε ύπνωση…"
Photo 15/18
Ο σύζυγος της Μαρίας-Λουίζας Βούρου απαθανάτισε τον γιο του με πορτοκαλί μπουφάν και ασορτί σκούφο.
Photo 16/18
Η Υβόννη Μπόσνιακ αν και σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με την μοναχοκόρη της, έκανε χθες μία εξαίρεση ένεκα της ιδιαίτερης περίστασης.
Photo 17/18
Ο χαριτωμένος γιος της Μορφούλας Ντόνα περιεργάζεται το χιόνι.
Photo 18/18
Τέλος, η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευσε μία φωτογραφία της κόρη της που περπατά ενώ χιονίζει: "Το πρώτο μας χιόνι (φάγαμε και λίγο)"