Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι διάσημοι γονείς με τα παιδιά τους

Δειτε τις αναρτήσεις της Ελένης Μενεγάκη, της Φαίης Σκορδά, της Μαρίας Κορινθίου και πολλών ακόμα.

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι διάσημοι γονείς με τα παιδιά τους

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έντυσε την Αττική στα λευκά και τα timeline στα social media γέμισαν με φωτογραφίες από τις χιονισμένες περιοχές της πρωτεύουσας. Γονείς έσπευσαν να βγουν με τα παιδιά τους στα χιόνια να παίξουν, να φτιάξουν χιονάνθρωπους και να απαθανατίσουν τις στιγμές.

Μεταξύ αυτών και αρκετοί γονείς της ελληνικής showbiz. Άλλοι φωτογράφισαν τα παιδιά τους να παίζουν και άλλοι έβγαλαν selfie με φόντο το κατάλευκο σκηνικό. Για κάποιους όπως η Νάντια Μπουλέ, αυτά ήταν τα πρώτα χιόνια με το μωρό και δεν θα μπορούσαν να μην τραβήξουν μία αναμνηστική φωτογραφία.

kakokairia elpida fotografies diasimwn 2

«Ενθουσιασμένοι όλοι με το χιόνι! Άνθρωποι, σκυλιά και mini πολικές αρκούδες» έγραψε στην ανάρτησή της.

Viral έγινε και το βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης, με τις δίδυμες Φιλίππα και Αριάνα να κοιτάζουν το χιόνι από το παράθυρο. Τα δυο κορίτσια κατενθουσιάστηκαν και το έδειξαν με τον πιο χαριτωμένο τρόπο.


https://www.instagram.com/tv/CZG994tqa1s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι γονείς με μεγαλύτερα παιδιά βγήκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στο χιόνι, όπως η Ελένη Μενεγάκη η οποία σήμερα δημοσίευσε μία φωτογραφία της μικρής Μαρίνας που παίζει με ο σκυλάκι τους, τον Σούμο.

«Η Μαρίνα και ο Σούμο παιζουν στον χιονισμένο μας κήπο! Τόσα χρόνια εδώ δεν νομίζω πως έχω δει πιο πολύ χιόνι!»

kakokairia elpida fotografies diasimwn 4

Ποιοι άλλοι γονείς δημοσίευσαν φωτογραφίες με τα παιδιά τους στα χιόνια; Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις αναρτήσεις της Φαίης Σκορδά, της Πέγκυς Ζήνα, της Νικολέττας Ράλλη, της Μαρίας Κορινθίου και πολλών ακόμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved