Ζήνα - Λύρας: Η φώτο με την κόρη τους στα χιόνια που συγκέντρωσε χιλιάδες likes

Η Ηλέκτρα Λύρα φωτογραφήθηκε με τους γονείς της στα χιόνια.

Ζήνα - Λύρας: Η φώτο με την κόρη τους στα χιόνια που συγκέντρωσε χιλιάδες likes

Τα social media … ντύθηκαν στα λευκά. Από χθες που ξεκίνησε να χιονίζει, διάσημοι και μη, δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα παιχνίδια τους στο χιόνι έξω από το σπίτι τους ή σε κοντινές περιοχές.

Είναι άλλωστε από τις ελάχιστες φορές που το χιόνι έχει σκεπάσει τα πάντα στην Αττική ( με όλα τα σοβαρά και σημαντικά προβλήματα που έχουν προκληθεί).

Ανάμεσα στους γνωστούς που ανάρτησαν φωτογραφίες ήταν και η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα. Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες με την κόρη του, Ηλέκτρα, τόσο στα χιόνια όσο και με θέα το χιονισμένο τοπίο από το σπίτι του.

«Λευκά όλα γύρω μας.Λευκή κι η ψυχή μας!!!Να χαμογελάτε και να εστιάζει ο καθένας σε ότι αγαπάει ❤️Άντε να καθαρίζει η ενέργεια????‍?‍?», σχολίασε η γνωστή τραγουδίστρια αναρτώντας την ακόλουθη οικογενειακή φωτογραφία.

peggyzina sta xionia oikogeneia

Όπως βλέπετε η Ηλέκτρα, που είναι 10 ετών, είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι και μοιάζει αρκετά στη μητέρα της.

Παρότι οι γονείς της δημοσιεύουν το τελευταίο διάστημα αρκετές φωτογραφίες της, προσθέτουν πάντα ένα διακριτικό προκειμένου τα χαρακτηριστικά της να μη φαίνονται πλήρως.

Ακόμα κι έτσι όμως, είναι ολοκάθαρο ότι η Ηλέκτρα έχει πολλά κοινά εξωτερικά χαρακτηριστικά με την μητέρα της. Όσο για τον μπαμπά της, εκείνος την λατρεύει, εκφράζοντας – και δημόσια – την λατρεία που της έχει με κάθε ευκαιρία.

Στη gallery που ακολουθεί δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Λύρας αλλά κι άλλες φωτογραφίες της γλυκύτατης Ηλέκτρας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved