Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανάρτηση με αφορμή το μη άνοιγμα των σχολείων

Δείτε τις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανάρτηση με αφορμή το μη άνοιγμα των σχολείων

Η κακοκαιρία "Ελπίδα" βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα και όπως αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής αργά το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιανουαρίου, κλειστά θα είναι τα σχολεία στην Αττική τόσο σήμερα Δευτέρα 24 όσο και αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου.

Πριν ωστόσο ανακοινωθούν οι αποφάσεις της Περιφέρειας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειχνε το "μεγάλο" λάθος που έκανε και που άφησε τα διαβάσματα των παιδιών της για την τελευταία στιγμή σχολιάζοντας: "Όταν αφήνεις τα μαθήματα για Κυριακή απόγευμα...".

Όπως θα δείτε και εσείς η "απελπισμένη" Σταματίνα κρατά το κεφάλι της, ενώ βρίσκεται στο κρεβάτι της μιας της κόρης και περιμένει να τελειώσουν τα μαθήματα.

stam tsimtsili anartiseis me paidia 1

Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται η αντίδραση της παρουσιάστριας του Happy Day τη στιγμή που έμαθε ότι τελικά τα σχολεία δεν θα είναι ανοιχτά, ενώ όλο το απόγευμα το πέρασε... διαβάζοντας τις κόρες της.

"Όταν αφού κάναμε τα μαθήματα μάθαμε ότι τελικά δεν θα ανοίξουν τα σχολεία!"

stam tsimtsili anartiseis me paidia 7

Αυτή δεν ήταν μόνο η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Στη θέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκαν όμως αρκετές μαμάδες, που πέρασαν την Κυριακή τους διαβάζοντας τα παιδιά τους. Μάλιστα κάποια έγραφαν επαναληπτικό τεστ Ιστορίας, κάποια άλλα επαναληπτικό τεστ Νεοελληνικής Γλώσσας και κάποια άλλα επαναληπτικό Μαθηματικών στις εξισώσεις.

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως ταυτιστήκαμε μαζί της!

Ο Γιαννης, η Μαίρη και η Νάγια

Τα τρία παιδιά της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι η ζωή της όλη και με κάθε ευκαιρία η παρουσιάστρια, αναρτά φωτογραφίες τους. Μπορεί να κάνει τακτικές αναρτήσεις με τα παιδιά της όμως, ποτέ δεν δείχνει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

stam tsimtsili 2

Δείτε παρακάτω τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved