Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της έμαθε να μετράει μέχρι το δέκα (εικόνες)

  • Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας
  • Πότε μαθαίνουν να μετρούν τα παιδιά;
Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της έμαθε να μετράει μέχρι το δέκα (εικόνες)

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ξετρελαμένοι με την μοναχοκόρη τους. Η τραγουδίστρια αναρτά καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο με την 2,5 ετών Μελίτα δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τα κατορθώματά της.

Μαμά και κόρη μαγειρεύουν μαζί, πηγαίνουν βόλτες, γυμνάζονται παρέα. Η Μελίτα είναι ένα δραστήριο και πολύ χαριτωμένο κοριτσάκι και βρίσκεται πλέον σε μία ηλικία που θέλει να ανακαλύπτει ό,τι υπάρχει γύρω της.

eleni xatzidou kori arithmitiki 1

Το νέο κατόρθωμα της κόρης της μοιράστηκε χθες με τους ακολούθους της η Ελένη Χατζίδου. Η Μελίτα έμαθε να μετράει μέχρι το δέκα και η τραγουδίστρια γεμάτη περηφάνια την απαθανάτισε ενώ ήταν ξαπλωμένη στο τραπεζάκι του σαλονιού.

melita mathainei na metraei

Πότε μαθαίνουν να μετρούν τα παιδιά;

Ήδη από την ηλικία των 12 μηνών μπορείτε να ξεκινήσετε να δείχνετε και να μετράτε αντικείμενα που βρίσκονται στο οπτικό πεδίο του παιδιού, όπως για παράδειγμα παιχνίδια ή και σημεία του σώματός τους (δύο ποδαράκια, μία κοιλίτσα κ.α.).

Σταδιακά τα παιδιά εξοικειώνονται με αριθμούς και τους επαναλαμβάνουν όταν τους ακούνε ακόμα και σε ακολουθία. Στην ηλικία των δύο ετών, όπως είναι η μικρή Μελίτα, τα περισσότερα παιδιά μαθαίνουν μα μετρούν μέχρι το δέκα αν και την εκριβή έννοια της αρίθμησης, την κατανοούν λίγο μεγαλύτερα, κοντά στην ηλικία των τριών με τεσσάρων.

«Μεταξύ δύο και τεσσάρων ετών, η ικανότητα των παιδιών να κατανοούν την πραγματική έννοια των αριθμών και τη μέτρηση βελτιώνεται σημαντικά. Τα περισσότερα παιδιά μετρούν μέχρι το δέκα, ή και περισσότερο, μέχρι την ηλικία των τεσσάρων» αναφέρει η Candace Lindemann, σύμβουλος εκπαίδευσης και συγγραφέας βιβλίων για παιδιά.

Ελένη Χατζίδου: Η καθημερινότητα με την κόρη της

Η Μελίτα λατρεύει τη μαγειρική, τη ζωγραφική, τα παιχνίδια και ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που προσπαθεί να αντιγράψει το στιλ της μαμάς της, δοκιμάζοντας παπούτσια της ή χρησιμοποιώντας τα καλλυντικά της..

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η τραγουδίστρια με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved